Yurtta Asayiş - Son Dakika
Güncel

Yurtta Asayiş

Siirt'in Pervari ilçesinde yıldırım isabet eden çocuk öldü.

10.05.2015 22:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt'in Pervari ilçesinde yıldırım isabet eden çocuk öldü.

Alınan bilgiye göre, Doğan köyündeki evlerinden çalışmak için tarlaya giden Rujin Benek'in (14) bulunduğu yere yıldırım isabet etti. Benek, olay yerinde hayatını kaybetti.

Rujin Benek'in cesedi otopsi için Pervari Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Ordu'da kuyumcudaki hırsızlık

Ordu'nun Altınordu ilçesinde bir kuyumcudan altın çaldıkları iddiasıyla adliyeye sevk edilen 3 kişi tutuklandı.

Şarkiye Mahallesi Sırrıpaşa Caddesi'nde Mustafa Genç'e ait kuyumcudan piyasa değeri 15 bin lira olan altını çaldıktan sonra kaçan ve polis ekiplerinin operasyonuyla saklandıkları fındık bahçesinde yakalanan Döndü Ö. (26), Şeker Ö. (33) ve Murat S. (43) emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yaşlı çiftin parasını gasbeden kişi tutuklandı

Uşak'ta yaşlı çiftin evine girerek bıçak zoruyla paralarını gasbeden kişi tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Karaağaç Mahallesi 3. Çeşme Sokak'ta yaşayan İsmail (60) ve Zeliha Narıncalı (63) çiftinin oturduğu eve gelen maskeli olarak gelen kişi, kapıyı açan Zeliha Narılcalı'yı bıçak tehdidiyle yere yatırdı. Yaşlı kadının üzerindeki kıyafetleri aramaya başlayan ve üzerindeki 200 lira parayı alan saldırgan, bu sırada sesleri duyarak gelen İsmail Narıncalı ile boğuşmaya başladı.

Boğuşma esnasında maskesi düşen saldırgan, koşarak evden uzaklaştı.

Narıncalı çiftinin durumu polise bildirmesi üzerine bölgede zanlıyı arama çalışması başlatan asayiş şubesi ekipleri, şüpheli A.A'yı (21) gözaltına aldı. Değişik suçlardan 17 kaydı bulunduğu belirlenen zanlı, sevk edildiği sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Telefonda dolandırıcılık iddiası

Bursa, İstanbul başta olmak üzere birçok ilde telefonla aradığı kişilere kendisini savcı olarak tanıtarak dolandırıcılık yaptığı öne sürülen zanlı, tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, telefonla aradığı kişilere kendisini savcı olarak tanıtan M.Ş.K (26), başta Bursa ve İstanbul olmak üzere birçok il ve ilçede yaşayan kişileri bu metotla kandırdı. Aradığı kişilerin hesabının terör örgütünce ele geçirildiğini ileri süren zanlı, bu kişilerden hesaplarındaki paraları çekip verdiği hesaba geçmesini istedi.

Bu yöntemle şu ana kadar vatandaşları yaklaşık 155 bin lira dolandırdığı iddia edilen M.Ş.K, takip sonucu İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kayıp zihinsel engelli genç, bulundu

Batman'ın Gercüş ilçesinde 5 gün önce kaybolan zihinsel engelli Yusuf Ertekin, köy kırsalında bitkin halde bulundu.

Alınan bilgiye göre, annesiyle meyve toplamak için gittiği bağda kaybolan 23 yaşındaki Ertekin'i, Tepecik köyü kırsalında arama çalışması yürüten İl Jandarma Komutanlığı ekipleri buldu.

Bitkin haldeki Ertekin, 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Gercüş Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Ertekin'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Anne Nesime Ertekin, oğlunun bulunmasıyla Anneler Gününün en güzel hediyesini aldığını belirtti.

Oğlunun bulunması için hep dua ettiğini anlatan anne Ertekin,"5 gündür oğlum kayıptı. Yemedim, yatmadım, içmedim. Hep ağlayıp dua ettim, dualarım da kabul oldu" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yurtta Asayiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement