Yurtta Asayiş - Son Dakika
Güncel

Yurtta Asayiş

Kulu ilçesinde motorlu testereyle ağaç budarken yaralanan kişi yaşamını yitirdi.

26.06.2015 15:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kulu ilçesinde motorlu testereyle ağaç budarken yaralanan kişi yaşamını yitirdi.

Kırıkkuyu Mahallesi'nde Yaşar Özcan (75), evinin bahçesindeki ağacı budamaya başladı. Merdivenle ağaca çıkan Özcan, dengesini kaybedince testereyle vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı.

Özcan'ın yerde yattığını gören yakınları, durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, Özcan'ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Yaşlı adamın cenazesi, Kulu Devlet Hastanesi morguna gönderildi.

Aksaray'da uyuşturucu operasyonu

Aksaray'da cipte yapılan aramada 40 kilogram esrar ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, esrar sevkıyatı yapılacağı bilgisi üzerine harekete geçti.

Aksaray-Adana karayolunun 10. kilometresinde M.Ç. (49) yönetimindeki cipi durduran ekipler, aracın alt kısmındaki özel bölmede 40 kilogram esrar ele geçirdi.

Sürücü, gözaltına alındı.

Uşak'ta kaçakçılık olayları

Uşak'ta kaçakçılık yaptıkları iddiasıyla 5 ayda 60 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, son 5 ayda il genelinde gerçekleştirilen operasyonlarda 523 bin 421 paket kaçak sigara, 319 klonlanmış cep telefonu, 3 tarihi eser, 620 litre akaryakıt, 28 bin 367 cinsel içerikli ve 210 kaçak ürün ele geçirdi.

Operasyonlarda gözaltına alınan 60 şüpheliden 8'i tutuklandı.

İzmir Emniyet Müdürlüğünden dolandırıcılık uyarısı

İzmir Emniyet Müdürlüğü, kendilerini vali, kaymakam ve üst düzey bürokrat olarak tanıtıp yardım isteyen kişilere itibar edilmemesi gerektiği konusunda uyarıda bulundu.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kendilerini vali, kaymakam ve üst düzey bürokrat olarak tanıtan şüphelilerin, bazı iş adamları, sanayiciler ve tanınmış kişileri arayarak yardım talebinde bulunması gibi dolandırıcılık hadiselerinin arttığını bildirdi.

Açıklamada, dolandırıcıların "engellilere araba, evsizlere destek, kalp ameliyatı ve pili için para" gibi bahanelerle para talebinde bulundukları belirtildi.

Bu tür taleplere itibar edilmemesi gerektiği aktarılan açıklamada, benzeri durumla karşılaşan kişilerin kendilerini arayan şüpheliyle iletişimi kesmeyerek, emniyet birimlerine haber vermesi istendi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yurtta Asayiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement