Yurtta Asayiş - Son Dakika
Güncel

Yurtta Asayiş

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan kişiyi telefonla arayarak talep ettikleri parayı Isparta'ya getirmesini isteyen 2 zanlı, dolandırıldığını anlayan kişinin polise haber vermesi üzerine yakalandı.

06.08.2015 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşayan kişiyi telefonla arayarak talep ettikleri parayı Isparta'ya getirmesini isteyen 2 zanlı, dolandırıldığını anlayan kişinin polise haber vermesi üzerine yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Marmaris'te yaşayan F.Y'yi arayan bir kişi, kendisini polis olarak tanıtıp, "yürütülen bir soruşturma kapsamında" gerekli olduğunu belirterek istediği parayı, Isparta Otobüs Terminali'ne getirmesini istedi.

F.Y'nin ihbarı üzerine harekete geçen Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri, F.Y'nin parayı teslim edeceği yere gelen H.B. ve A.Ö. adlı zanlıları gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

Zanlıların ayrıca, Isparta'daki Hisar Mahallesi'nde oturan A.A'dan " PKK'lılar Isparta'da para topluyorlar, senin de adın listede geçiyor. Bu yüzden elindeki tüm para ve ziynet eşyalarını soruşturma için bize vermen gerekiyor" diyerek 7 bin avro, 2 bin 500 lira ve bir bilezik aldığı da öğrenildi.

- Kaçak akaryakıt operasyonu

Diyarbakır'da 10 bin 390 litre gümrük kaçağı akaryakıt ele geçirildi

İl Jandarma Komutanlığı, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu denetçileri ve Bismil İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, akaryakıt kaçakçılığı ile mücadele kapsamında çalışma yaptı.

Bismil İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde faaliyet gösteren ve daha önce işlem yapılarak mühürlenen ancak kaçak çalıştığı anlaşılan 2 akaryakıt istasyonundaki denetimlerde, 10 bin 390 litre gümrük kaçağı akaryakıt ele geçirildi.

Ele geçirilen akaryakıta el konurken yakalanan 2 şüpheli hakkında tahkikat başlatıldı.

Evinde ölü bulundu

Defne ilçesinde yalnız yaşayan kadın evinde ölü bulundu.

Gültepe Mahallesi'ndeki tek katlı evinde yalnız yaşayan Lütfiye İs'ten (60) iki gündür haber alamayan komşuları, ikametgahına gitti. Açık kapıdan içeri giren komşuları, İs'in yerde hareketsiz yattığını ve odadaki vantilatörün çalışır durumda olduğunu gördü.

Eve çağrılan sağlık ekipleri, kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Ölüm nedeninin tespiti için çalışma başlatıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yurtta Asayiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement