Yurtta Asayiş - Son Dakika
Güncel

Yurtta Asayiş

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde kanala devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı.

28.05.2016 17:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde kanala devrilen otomobildeki 2 kişi yaralandı.

Kastamonu'dan Giresun istikametine giden Adem Aralık'ın kullandığı 34 YL 8582 plakalı otomobil, D-100 karayolunun Tosya mevkinde kontrolden çıkarak 20 metre yükseklikten atık suların aktığı kanala devrildi.

Kazada otomobil sürücüsü Adem Aralık (56) ile kimliği henüz tespit edilemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar Tosya Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Batman'daki cinayetin zanlıları tutuklandı

Batman'daki bıçaklı kavgada hayatını kaybeden kişinin katil zanlısı olarak gözaltına L.A. ve kardeşi F.A'nın emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen 2 kardeş, "adam öldürmek" suçundan tutuklandı.

Kuyubaşı TOKİ'de yaşayan iki aile, 25 Mayıs'ta çocukların kavgası dolayısıyla tartışmıştı. Olayın kısa sürede kavgaya dönüşmesi üzerine bıçaklanan Ramazan Turan (34), kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirmişti.

Şanlıurfa'da uyuşturucu operasyonu

Şanlıurfa'da düzenlenen operasyonda 5 kilogram esrar ele geçirildi.

İhbarı değerlendiren İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kent girişinde şüphe üzerine 07 MCM 71 plakalı otomobili durdurdu.

Aramada, otomobilin benzin deposunda 5 kilogram esrar bulundu. Araçtaki Mehmet Y. ve Zafer T. gözaltına alındı.

Samsun'da uyuşturucu operasyonu

Samsun'un İlkadım ilçesinde 2 bin 905 uyuşturucu hap ele geçirildi.

İstanbul'dan Samsun'a bir kamyonetle uyuşturucu hap getirileceği istihbaratını alan İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, aracı takibe aldı.

Ekipler, Hasan Ç'nin (34) kullandığı, içinde Berati A. (24) ve Halil İbrahim B'nin (19) de bulunduğu 55 LC 353 plakalı kapalı kasa kamyoneti, Samsun Ankara karayolu Derecik Mahallesi'nde durdurdu.

Araçtaki aramalarda, torpidonun arkasına saklanmış 2 bin 905 uyuşturucu hap bulundu. Kamyonetteki 3 kişi gözaltına alındı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yurtta Asayiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement