Yurtta Asayiş - Son Dakika
Güncel

Yurtta Asayiş

İzmir'in Karşıyaka ve Bayraklı ilçelerindeki hırsızlık olaylarının faili oldukları iddiasıyla yakalanan 2 zanlı tutuklandı.

11.10.2016 17:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'in Karşıyaka ve Bayraklı ilçelerindeki hırsızlık olaylarının faili oldukları iddiasıyla yakalanan 2 zanlı tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerinde otomobil plakaları çaldıkları, ev ve iş yerlerinden hırsızlık yaptıkları iddia edilen zanlıların G.B (20) ile İ.G (17) olduğunu belirledi.

Yapılan parmak izi incelemesinde zanlıların Seferihisar ve Menderes ilçelerinde de iş yeri hırsızlığı olaylarının faili oldukları tespit edildi.

Ekiplerin şüphelilerin adreslerinde yaptıkları aramalarda çok sayıda çalınan araç plakası, 106 karton sigara ve bir adet araç ele geçirildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 zanlı tutuklandı.

Tartışma sırasında düşerek kalp krizi geçiren kişi öldü

Konya'da motosikletli gençle tartıştığı sırada düşüp başını kaldırıma çarpan ve kalp krizi geçiren kişi, yaşamını yitirdi.

Şevki İnce (78), merkez Meram ilçesi Muradiye Mahallesi Bahar Sokak'ta, motosikletiyle gürültü yaptığı gerekçesiyle Durmuş Ali G'yi (19) uyardı.

Yaşanan tartışma sırasında düşen İnce, başını kaldırıma çarptı. Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan İnce, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Şevki İnce'nin başına aldığı darbeye bağlı olarak geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği ileri sürüldü.

Polis ekiplerince gözaltına alınan ve "adam öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen Durmuş Ali G, tutuklandı.

Bodrum'da şüpheli ölüm

Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kişi evinde ölü bulundu.

İlçeye bağlı Konacık Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Caddesi'ndeki bir apartman dairesinde ailesiyle yaşayan Kadir Topaloğulları'nın (30) odasında hareketsiz halde yattığını fark eden annesi, durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Eve gelen ekipler, Topaloğulları'nın hayatını kaybettiğini belirledi. Bodrum Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı.

Topaloğulları'nın cesedi, polis ve savcının incelemesinin ardından, kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

Kocaeli'de silahlı kavga: 1 yaralı

Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde çıkan kavgada bir kişi tabancayla vurularak yaralandı.

İstasyon Mahallesi Leyla Atakan Caddesi'nde birinci kattaki kahvehaneye gelen bir kişi, iş yerinde çalıştığı belirtilen Mehmet İnciel (45) ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda şüpheli, İnciel'i bacağından tabancayla vurarak yaraladı. Kaçmaya çalışan İnciel, kahvehanenin penceresinden atladı.

Çevredekilerin haber vermesi sonucu olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Yere düşmesi sonucu bacaklarında kırıklar da oluşan İnciel, sağlık ekipleri tarafından Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı.

İnciel'in, kendisini daha önce aralarında husumet bulunan M.A'nın tabancayla yaraladığını iddia ettiği öğrenildi.

Polis ekipleri, olayın ardından otomobille kaçan zanlıyı yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yurtta Asayiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement