Yurtta Asayiş - Son Dakika
Güncel

Yurtta Asayiş

Yurtta Asayiş

Artvin'in Borçka ilçesinde elektrik akımına kapılan işitme ve konuşma engelli kişi hayatını kaybetti.

15.11.2016 20:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'in Borçka ilçesinde elektrik akımına kapılan işitme ve konuşma engelli kişi hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Camili bölgesindeki Efeler köyünde elektrik arızasını gidermek için sokak direğine çıkan Osman Sarı (46), akıma kapılarak düştü.

Ağır yaralanan Sarı, kaldırıldığı Borçka Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Muratlı Çay Fabrikasında mevsimlik işçi olarak çalışan işitme ve konuşma engelli Sarı'nın, birkaç gün sonra kadroya geçeceği öğrenildi.

Samsun'daki silahla yaralama

Samsun'da bir kişinin silahla yaralanmasıyla ilgili gözaltına alınan 2 şüphelinin daha tutuklanmasıyla olaya ilişkin tutuklananların sayısı 3'e çıktı.

Samsun'da Umutcan Aydın'ın (21) silahla yaralanması olayına karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan U.A'yı Samsun Adliyesi'nde ziyarete gelen arkadaşları İ.D. ve E.K. da olayla ilgileri bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alındı.

İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan İ.D. ve E.K, adliyeye sevk edildi. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İlkadım ilçesi Kökçüoğlu Caddesi'nde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralanan Umutcan Aydın Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış, Aydın'ı silahla yaraladığı gerekçesiyle aranan ve İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim olan U.A. (15) tutuklanmıştı.

Hastanede tedavi altına alınan gence müdahale eden Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ümit Halıcı'yı darbettiği öne sürülen yaralının arkadaşlarından Muhammet Ali O. (23) da gözaltına alınmış, zanlı çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmıştı.

Balıkesir'de balkondan düşen işçi öldü

Balıkesir'in Gönen ilçesinde çalıştığı deri fabrikasının balkonundan demir korkuluğun kopması nedeniyle düşen işçi yaşamını yitirdi.

Bir deri fabrikasında çalışan Sevil Şahin (33), çay molası için tesisin 3. katında bulunan balkona çıktı.

Şahin, balkonda dayandığı korkulukların kopması sonucu düşerek ağır yaralandı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Gönen Devlet Hastanesine kaldırılan Şahin, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kırıkkale'de uyuşturucu operasyonu

Kırıkkale'de uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında, "Torbacı" olarak adlandırılan sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi.

Bahçelievler Mahallesi'nde bazı adreslerde yapılan aramalarda bir miktar eroin ele geçirildi.

Operasyonda, O.Ş, Z.K. ve M.G. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, tutuklandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yurtta Asayiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement