Yurtta Hava Durumu - Son Dakika
Güncel

Yurtta Hava Durumu

Yurtta Hava Durumu

Marmara'nın kuzeydoğusu, Düzce, Zonguldak, Bartın, Hatay'ın kıyı kesimleri ile Adana ve Osmaniye'nin yüksek kesimlerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

25.07.2014 09:51  Güncelleme: 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapılan son değerlendirmelere göre Marmara'nın kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz, Düzce, Zonguldak, Bartın, Hatay'ın kıyı kesimleri ile Adana ve Osmaniye'nin yüksek kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre kuzey, iç ve doğu bölgelerde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının yağış alan yerlerde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın yurdun kuzey kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu, diğer yerlerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 34

İstanbul: Parçalı yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 30

İzmir: Az bulutlu ve açık, zamanla yer yer parçalı bulutlu 34

Adana: Parçalı bulutlu, yüksek kesimleri sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 33

Antalya: Az bulutlu ve açık 30

Samsun: Parçalı bulutlu 30

Trabzon: Parçalı yer yer çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 28

Erzurum: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu 30

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 41 - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yurtta Hava Durumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elbise dolabından hırsız çıktı
    20:34 Elbise dolabından hırsız çıktı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarmanın aramasında elbise dolabının içindeki gizli bölmeden çıktı. İkamette yapılan detaylı inceleme sonucunda elbise dolabının gizli bölmesi tespit edildi ve şahıs burada yakalandı. Tutuklanan şahıs cezaevine gönderildi.

  • Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi
    20:33 Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinliklerinde baba-kız müzik dinletisi

    Diyarbakır'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, Mardin'in Nusaybin ilçesinden gelen Ferhat Badur ve kızı Yağmur tarafından keman ve klarnet dinletisi sunuldu. Etkinliğe Vali Yardımcısı İlyas Öztürk, Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Sebahattin Genç de katıldı. Baba Badur, kızıyla aynı sahneyi paylaşmanın gururunu yaşadığını belirtirken, kızı Yağmur ise hem konservatuvara hazırlandığını hem de keman eğitimi verdiğini söyledi.


Advertisement