Yurtta Hava Durumu - Son Dakika
Güncel

Yurtta Hava Durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın güneyi (Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova, Bilecik), Kıyı Ege (İzmir, Aydın, Muğla), Manisa, Uşak, Kütahya, Tekirdağ, Bolu, Eskişehir, Çankırı, Edirne’nin güney, Ankara’nın kuzey ve batı ilçeleri ile Antalya’nın batı kıyılarının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

09.11.2014 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun batı kesimleri parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güneyi ( Çanakkale, Balıkesir, Bursa, Yalova, Bilecik), Kıyı Ege ( İzmir, Aydın, Muğla), Manisa, Uşak, Kütahya, Tekirdağ, Bolu, Eskişehir, Çankırı, Edirne'nin güney, Ankara'nın kuzey ve batı ilçeleri ile Antalya'nın batı kıyılarının sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların sabah saatlerinde Muğla genelinde kuvvetli olması bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte Marmara'nın doğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'da yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı yağışla birlikte Marmara ve Ege'de 2 ila 4 derece azalacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın genellikle güney ve doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, sabah saatlerinde Antalya'da, öğle saatlerine kadarda kuzeydoğudan Mersin'de yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı, zamanla yer yer çok bulutlu, akşam ve gece saatlerinde hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. 18

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 17

İzmir: Parçalı ve çok bulutlu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı 20

Adana: Parçalı bulutlu 26

Antalya: Parçalı zamanla yer yer çok bulutlu, batı kıyıları sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı 22

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 21

Trabzon: Az bulutlu ve açık 20

Erzurum: Az bulutlu ve açık (Sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.) 11

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 19 - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yurtta Hava Durumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement