Yurtta Hava Durumu - Son Dakika
Güncel

Yurtta Hava Durumu

Meteoroloji'den alınan bilgiye göre; Aksaray, Çorum, Amasya, G.Antep ve Kilis çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

04.12.2014 08:48  Güncelleme: 10:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre; Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Akdeniz ile Aksaray, Çorum, Amasya, G.Antep ve Kilis çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Akdeniz ile Aksaray, Çorum, Amasya, G.Antep ve Kilis çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Ege kıyılarında gök gürültülü sağanak yağış şeklinde görülecek yağışların Kıyı Ege ile Edirne, Kırklareli'nin batı ilçeleri ve Gökçeada çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

SICAKLIKLAR ARTACAK

Hava sıcaklığının; kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece artarak, ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise, Genellikle güney ve doğu, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı çok bulutlu, batısı ile zamanla il geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 14

İstanbul: Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 17

İzmir: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Yağışların batı ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 19

Adana: Parçalı ve çok bulutlu 22

Antalya: Parçalı ve çok bulutlu 21

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 16

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 15

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde puslu ve yer yer sisli 6

Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah vce gece saatlerinde puslu ve yer yer sisli 12

Yurtta Hava Durumu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yurtta Hava Durumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement