Yurtta Hava Durumu - Son Dakika
Güncel

Yurtta Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, yurt genelinin parçalı ve az bulutlu, zamanla batı bölgelerin çok bulutlu, Marmara’nın batısı ile Kıyı Ege’nin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

23.01.2015 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, yurt genelinin parçalı ve az bulutlu, zamanla batı bölgelerin çok bulutlu, Marmara'nın batısı ile Kıyı Ege'nin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre; yurt genelinin parçalı ve az bulutlu, zamanla batı bölgelerin çok bulutlu, Marmara'nın batısı ile Kıyı Ege'nin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; gece saatlerinde İzmir, Aydın ve Muğla'nın kıyı kesimleri, Balıkesir'in batı kıyı ilçeleri ile Çanakkale'nin güneybatı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Rüzgarın ise, genellikle güney, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde kuzey, Karadeniz kıyılarında doğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege, Batı Akdeniz'in batı kıyıları ile Çanakkale çevrelerinde kuvvetli olarak (30-60 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu, yer yer pus ve sisli 11

İstanbul: Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu 17

İzmir: Parçalı, zamanla çok bulutlu, akşam saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı geçecek. Yağışların; gece saatlerinde kıyı kesimlerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 19

Adana: Parçalı ve az bulutlu 18

Antalya: Parçalı ve az bulutlu, zamanla yer yer çok bulutlu 17

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 15

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 14

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu, kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 2

Diyarbakır: Az bulutlu, sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer pus ve sisli 11 - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement