Yurtta Hava Durumu - Son Dakika
Güncel

Yurtta Hava Durumu

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Şırnak, Van ve Hakkari çevrelerinin aralıklı yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

18.11.2015 08:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin doğu kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Şırnak, Van ve Hakkari çevrelerinin aralıklı yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur, Hakkari ile bu sabah ilk saatlerde Van çevrelerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneyi ve doğusu, İç Ege, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri ile Hatay çevrelerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzey kesimlerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak. Rüzgarın, genellikle kuzey ve kuzeybatı, kuzey kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor. Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu 14

İstanbul: Parçalı ve az bulutlu 18

İzmir: Az bulutlu ve açık 19

Adana: Parçalı ve az bulutlu 23

Antalya: Az bulutlu ve açık 23

Samsun: Parçalı bulutlu 16

Trabzon: Parçalı yer yer çok bulutlu 14

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu 5

Diyarbakır: Parçalı yer yer çok bulutlu 15 - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yurtta Hava Durumu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement