Balıkesir'de Hamile ve Engelli Memurlara Kar İzni - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'de Hamile ve Engelli Memurlara Kar İzni

Balıkesir\'de Hamile ve Engelli Memurlara Kar İzni

Hıfzısıhha Kurulu kararıyla Balıkesir il merkezinde kamuda çalışan hamile ile engelli memurların bir gün idari izinli sayılacağı duyuruldu.

11.12.2013 10:27  Güncelleme: 11:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Valiliği Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla il merkezinde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ile engelli memurlar, kar yağışı nedeniyle bir gün idari izinli sayılacak.

KAR, YAŞAMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, dün akşam başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışının, il merkezi ve bağlı belde ile köylerde yaşamı olumsuz etkilediği bildirildi.

OKULLARA TATİL, MEMURLARA İZİN

İl Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla ilk ve orta dereceli okullar ile taşımalı sistemle eğitim verilen okullarda eğitime bugün ara verildiği ifade edilen açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ile engelli memurların bir gün idari izinli sayılacağı duyuruldu.

Kepsut, Susurluk, Balya, Dursunbey, Bigadiç, Savaştepe ilçe merkezi ve köylerinde, Sındırgı'nın ise sadece köylerinde okulların tatil edildiği belirtilen açıklamada, İvrindi ilçesinde de taşımalı eğitim yapan okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildiği kaydedildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Balıkesir'de Hamile ve Engelli Memurlara Kar İzni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement