Yurtta Kış - Son Dakika
Güncel

Yurtta Kış

Balıkesir İzmir karayolunun açılması için çalışmalar sürüyor Sındırgı ve Bigadiç ilçeleri ile 62 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor.

30.12.2014 18:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yoğun kar yağışı nedeniyle kapanan Balıkesir- İzmir karayolunun, ulaşıma açılması için çalışmalar sürüyor.

Balıkesir İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, ilde sabaha karşı başlayan ve öğle saatlerinde etkisini artıran kar yağışı, ulaşımda aksamalara yol açıyor.

Yoğun kar yağışı ve bir tırın kayması sonucu Çanakçı mevkisinde kapanan Balıkesir-İzmir karayolunun ulaşıma açılması için çalışmalar sürüyor.

Trafik ekipleri, Pamukçu mevkisinde geçişe izin vermeyince kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Çok sayıda araç, akaryakıt istasyonlarında bekletiliyor.

Balıkesir-İzmir karayolu ile kenti Sındırgı ve Savaştepe'ye bağlayan yollarda da ulaşım sağlanamıyor. Bu güzergahlarda çok sayıda aracın yoldan çıktığı, maddi hasarlı ve yaramalı trafik kazaları meydana geldiği öğrenildi.

Sındırgı yolunda bulunan Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesi'ndeki öğrenciler de toplu taşıma araçlarının kar yağışı nedeniyle gecikmesi yüzünden uzun süre vasıta beklemek zorunda kaldı. Bazı öğrenciler, araç beklerken vakitlerini kar topu oynayarak geçirdi.

Dursunbey, Savaştepe, Bigadiç ve Sındırgı ilçelerinde kapanan 62 köy yolunu da açma çalışmaları sürüyor. - Balıkesir

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement