Yurtta Kış - Son Dakika
Güncel

Yurtta Kış

Kars Valisi Özdemir, karla mücadele çalışmalarını sürdüren ekiplere baklava ikramında bulundu.

08.01.2015 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars Valisi Günay Özdemir, şiddetli tipinin yaşandığı Kars- Digor karayolunda karla mücadele çalışması yapan ekiplere baklava ikram etti.

Vali Özdemir, Karayolları 18. Bölge Müdürü Turan Yılmaz ile yolun sürekli açık kalması için çaba gösteren karayolları ekiplerini ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Özdemir, daha sonra karayolları ekiplerine ve gazetecilere baklava ikramında bulundu.

İşçilerin yoğun şekilde çalıştıklarını belirten Özdemir, maalesef şiddetli tipinin yolda ulaşımı zaman zaman engellediğini söyledi.

Karayolları, jandarma ve emniyet ekipleriyle sürekli göreve hazır olduklarını ifade eden Özdemir, "Çalışmalarımız koordineli bir şekilde sürüyor. Kapanan yollarımız anında açılıyor. Herhangi bir eksiğimiz, sıkıntımız yok. Vatandaşlarımızın yolları rahat şekilde kullanması için elimizden geleni yapıyoruz" dedi.

Daha önce Kars-Digor ve Susuz- Göle karayolunda bazı sorunlar yaşandığına değinen Özdemir, "Kayan araçlar da bulundukları yerden çekiliyor. Yolun kapanması da bu şekilde engelleniyor. Bugün de işçilerimize baklava ikramında bulunduk. Biz onlara ne ikram etsek azdır. Şu soğuk havada ve şartlarda vatandaşın rahat edebilmesi için 24 saat çalışıyorlar" diye konuştu.

Bölge müdürü Yılmaz da bazı yolları şiddetli tipi dolayısıyla can ve mal güvenliğini önlemek amacıyla kapatmak zorunda kaldıklarını ifade ederek, gerekli tüm tedbirlerin alındığını kaydetti.

Yılmaz, ekiplerin 24 saat çalıştığına vurgu yaparak, ekiplere koruyucu elbiseler de dağıttıklarını anlattı. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yurtta Kış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement