Yurtta Kış - Son Dakika
Güncel

Yurtta Kış

Denizli'de belediye ekipleri yoğun kar yağışı nedeniyle şehir içi ulaşımın aksamaması için çalışma başlattı Beypazarı ilçesinde de birçok araç yolda kaldı.

13.01.2015 02:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yurdun bazı bölgelerinde etkili olan kar yağışı yaşamı olumsuz etkiliyor.

Denizli'de, Servergazi, Yenişehir, Adalet, Başkarcı mahallelerinde etkili olan kar yağışı şehir içi ulaşımda aksamalara sebep oldu. Kent merkezinde sürücüler kar yağışına hazırlıksız yakalanırken, 29 Ekim Bulvarı, Ulus Caddesi'nde zincirsiz ve kar lastiği olmayan bazı araçlar yolda kaldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi ile Merkezefendi ve Pamukkale Belediyesi ekipleri şehir içi yollarda kar temizleme ve tuzlama çalışması başlattı.

Çalışmaları yerinde izleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 20 ayrı ekip ve 150 personelle karla mücadele çalışmasına başladıklarını belirtti. Zolan, "Şu anda ana yolları ulaşıma açıp tuzlama yapıyoruz. Ana arterlerde kapalı herhangi bir yol yok. Ekiplerimiz ana arterlerin dışında şehirlerarası yolları da açık tutmak için karayollarında kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşlarımızın sıkıntı yaşamamaları için sabaha kadar durmadan çalışacağız" dedi.

-Beypazarı-

Ankara'nın Beypazarı ilçesinde de etkili olan kar yağışı nedeniyle birçok araç yolda kaldı.

Belediye ekiplerinin karla mücadele çalışması başlattığı ilçe merkezinde kar kalınlığının 12 santimetre olduğu bildirildi. - Denizli

Yurtta Kış
Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement