Yurtta Kış - Son Dakika
Güncel

Yurtta Kış

Yurtta Kış

İzmir Manisa karayolunun Sabuncubeli Geçidi, tipi nedeniyle geliş ve gidiş yönünde trafiğe kapandı.

10.02.2015 13:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soğuk havanın etkili olduğu İzmir'de yüksek kesimlere yağan kar, yaşamı olumsuz etkiliyor. İzmir - Manisa karayolu, yer yer tipi şeklinde yağan kar nedeniyle Sabuncubeli Geçidi'nde trafiğe kapandı.

Kar yağışı nedeniyle Ege Bölgesi'nde de ulaşımda sıkıntılar yaşanıyor. İzmir ile İstanbul'u birbirine bağlayan Sabuncubeli Geçidi'nde zaman zaman tipi şeklinde yağan kar, karayolunu ulaşıma kapattı.

Sabah saatlerinde İzmir yönünden kesilen, Manisa'da yönünden ise kar lastiği ve zinciri olan araçların geçişine izin verilen karayolu, karın şiddetini artırması sonucu tamamen kapatıldı.

İzmir tarafından Topçu Tugayı, Manisa tarafından da Organize Sanayi Bölgesi önünde önlem alan trafik ekipleri, araçları Menemen üzerinden Manisa'ya bağlanan yola yönlendirdi.

Kar yağışı nedeniyle yol üzerinde bulunan tesisler de kapandı. Bornova'ya bağlı Beşyol Mahallesi mevkisinde bir dinlenme tesisinin işletmeciliğini yapan Rana Gül, Sabuncubeli'nde zaman zaman kar yağışı görüldüğünü ancak tipi şeklinde yağan karı ilk defa gördüklerini, kar seviyesinin 80 santimetreye kadar ulaştığını ifade etti.

Gül, "Kar yağışı nedeniyle trafiğin kesilmesiyle hayat tamamen durdu. Ben ilk kez böyle bir yağış görüyorum. Umarız yarına kadar açılır" dedi. - İzmir

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yurtta Kış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement