Yurtta Kış - Son Dakika
Güncel

Yurtta Kış

Malatya Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, yoğun kar yağışı dolayısıyla mahsur kalan vatandaşları kurtardı.

24.01.2016 19:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, yoğun kar yağışı dolayısıyla mahsur kalan vatandaşları kurtardı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, il genelinde etkili olan kar yağışının ardından karla mücadele çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, dün gece Doğanşehir ilçesine bağlı Küçüklü Mahallesi'nin yolunu açarak, sağlık ekiplerinin mahalledeki Şahin ailesinin yüksek ateşi bulunan 1,5 yaşındaki çocukları Fatih Şahin'e ulaşmasını sağladı.

Ekipler, bölgede 4 saatlik çalışma yürüttü.

Fatih bebeğin babası Murat Şahin, Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin gösterdiği çabanın takdire şayan olduğunu belirterek, "Fatih gece yarısı rahatsızlandı. Ateşini evdeki imkanlarla düşürmeye çalıştık. Fakat olmadı. Bu durumda ilk aklımıza gelen herkesin yardımına koşan Büyükşehir Belediyemiz oldu. Sağolsunlar zor şartlara rağmen yardımımıza koştular. Allah hepsinden razı olsun" ifadelerini kullandı.

Malatya'yı Adıyaman'ın Sincik ilçesine bağlayan yolda, araçta mahsur kalan biri çocuk 3 kişi de 6 saat süren karla mücadele çalışması neticesinde Büyükşehir Belediyesi ekiplerince kurtarıldı.

Vatandaşlar, Sincik'e gitmek için yola çıktıklarını kaydederek, "Aksu mevkisinde fırtına ve tipiye yakalandık ve hareket edemedik. Sis de görüş mesafemizi çok düşürdü. Çağrımıza cevap verip bizim için buraya kadar gelen Büyükşehir Belediyesi ekiplerine şükranlarımızı sunuyoruz" açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yurtta Kış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement