Yurttan Kaçarken Hastanelik Oldu, Kameralara Gülerek Poz Verdi - Son Dakika
Güncel

Yurttan Kaçarken Hastanelik Oldu, Kameralara Gülerek Poz Verdi

Yurttan Kaçarken Hastanelik Oldu, Kameralara Gülerek Poz Verdi

Kaldıkları yurttan kaçmaya çalışan iki genç kızdan birinin kolu dikenli tellere takıldı, diğeri kaçtı. Hastaneye kaldırılan kızların çıkıştaki keyifli halleri gözlerden kaçmadı.

28.05.2015 10:09  Güncelleme: 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da kaldıkları yurttan kaçmaya çalışan iki kız çocuğundan birinin kolu dikenli tel örgüye takılınca yaralandı. Genç kızların hastane sonrası rahat halleri gözlerden kaçmadı.

YURTTAN ÇIKMAK İSTEDİLER İZİN VERİLMEDİ

Edinilen bilgiye göre, Seyhan ilçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi'ndeki Şükrü Tülay Yetiştirme Yurdu'nda kalan E.Ş. (17) ile S.B. (17) dışarı çıkmak için izin istedi. Ancak kız çocuklarına dışarı çıkması için izin verilmedi.

BİRİ KAÇTI DİĞERİ DİKENLİ TELLERE TAKILDI

Bunun üzerine kız çocukları duvarın üzerindeki dikenli tel örgünün üstünden atlayarak yurttan kaçmak istedi. E.Ş. dikenli tel örgünün üzerinden atlayıp geçmeyi başardı. Ancak S.B., duvarın üzerinden geçmeye çalışırken kolu dikenli tel örgüye takılarak yaralandı.

İKİSİ DE YURDA TESLİM EDİLDİ

Canı acıyan S.B. bağırınca görevliler durumu fark ederek olay yerine geldi. Diğer kız çocuğu ise kaçtı. Görevli hemen polise haber verdi. Olay yerine gelen çocuk şubede görevli polis memurları kaçan kızı yakalarken, S.B.'yi de yaralandığı yerden indirip Adana Devlet Hastanesi'ne getirdi.

Kız çocukları daha sonra yurda teslim edildi.


Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yurttan Kaçarken Hastanelik Oldu, Kameralara Gülerek Poz Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Samsunlu: Adana, adana, adana... 13 2 Yanıtla
  • mersinli: ne olmuş yani yurttan kaçmışsa kaçmış adana yı kötü gösterecek bir haber degil bence bu 6 4 Yanıtla
  • aaa yine adana: aaa adana 6 1 Yanıtla
  • adana mı: Kel dediğiniz polis beyler.Kızların tedavisi sonrası yurda bırakacak.Yalnız kızların durumu vahim.18 yaşına geldimi bunlar durmaz yurtta.Dışarısı kurt aslan dolu.Bunlar macera arıyorlar.Kısa sürede kötü yola düşebilirler yazık.Kızın alttan sütyeni görülüyor.Çok rahatlar. 6 1 Yanıtla
  • Bilir Kişi: artık espri olsun diye mi adana yazıyorlar diye düşünmüyor değilim. bu ne arkadaş günde fix 15 haber var adanadan. 6 0 Yanıtla
  • .....................: arkadakı adam bir fotoğrafta kıza niye öyle bakmış acaba 3 1 Yanıtla
  • Oğuz Aslan: Devlet memuru olacaklar 3 1 Yanıtla
  • !: Haber çıktı fotoya bakıp Adana midir dedim acaba Adana çıktı :) 1 1 Yanıtla
  • AĞRILI ŞİYAR: AĞRILI ŞİYAR:,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,off yaaaaa YİNE ADANA..YİNE ADANA. BEN ZATEN ADANAYI HİÇ SEVMEM. HİÇ GÜZEL KIZ GÖRMEDİM.,,,,off yaaaaa YİNE ADANA..YİNE ADANA. BEN ZATEN ADANAYI HİÇ SEVMEM. HİÇ GÜZEL KIZ GÖRMEDİM.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,YİNE ADANA..YİNE ADANA. BEN ZATEN ADANAYI HİÇ SEVMEM. HİÇ GÜZEL KIZ GÖRMEDİM.,,,,off yaaaaa YİNE ADANA..YİNE ADANA. BEN ZATEN ADANAYI HİÇ SEVMEM. HİÇ GÜZEL KIZ GÖRMEDİM.,,, HİÇ GÜZEL KIZ GÖRMEDİM.,,, HİÇ GÜZEL KIZ GÖRMEDİM.,,, HİÇ GÜZEL KIZ GÖRMEDİM.,,, 2 0 Yanıtla
  • xxx: yine yeniden aaaaa 1 0 Yanıtla
  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Duo Brno ve Suk Quartet Konser Verdi
    18:48 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Duo Brno ve Suk Quartet Konser Verdi

    Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nin üçüncü gününde, Duo Brno ve Suk Quartet, Ayazini köyünde bir konser verdi. Çekyalı sanatçılar, obua, fagot, çello, viyola ve keman enstrümanlarıyla seçkin eserler seslendirdi. Konser, sanatseverler tarafından ilgiyle karşılandı.

  • Başkentte MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması Düzenlendi
    18:44 Başkentte MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması Düzenlendi

    Ankara'da Milli Eğitim Bakanlığı Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen MEB Gastronomi Festivali ve Yemek Yarışması, Çankaya Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi. Yarışmaya 25 takım katıldı ve Subayevleri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi birinci, Balgat Aliye Yahşi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci, Esertepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi üçüncü oldu. İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Koçak, ödül töreninde yaptığı konuşmada, yarışmaya katılan öğrencileri ve öğretmenleri tebrik etti ve bu tür yarışmaların öğrencilerin meslek seçiminde önemli bir rol oynadığını vurguladı.

  • AYM Başkanı Zühtü Arslan: Hak eksenli yaklaşım Anayasa Mahkemesi'nde hakim paradigmadır
    18:43 AYM Başkanı Zühtü Arslan: Hak eksenli yaklaşım Anayasa Mahkemesi'nde hakim paradigmadır

    Anayasa Mahkemesi (AYM) Başkanı Zühtü Arslan, anayasa mahkemelerinin temel görevinin hak ve özgürlükleri korumak olduğunu belirterek, "Hak eksenli yorum ve yaklaşım bugün Anayasa Mahkemesinde hakim paradigmadır. Bu değişimi, dönüşümü biz hep birlikte gerçekleştirdik." dedi. AYM Yüce Divan Salonu'nda düzenlenen veda törenine Arslan'ın yanı sıra Yüksek Mahkemenin yeni Başkanı Kadir Özkaya, AYM üyeleri ve personeli katıldı.

  • Muğla Datça'da Çocuk Evleri Sitesi Projesi Temel Atma Töreni Düzenlendi
    18:43 Muğla Datça'da Çocuk Evleri Sitesi Projesi Temel Atma Töreni Düzenlendi

    Muğla'nın Datça ilçesinde, Hazineye ait 15 bin metrekarelik alanda beş villa tarzı dubleks çocuk evi ve hizmet birimlerinden oluşacak çocuk evleri sitesi projesinin temsili temel atma töreni düzenlendi. Törene Datça Kaymakamı Murat Atıcı, Muğla Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yakup Kütük, Kadın İşgücünü Geliştirme ve Yaygınlaştırma Derneği (KİGDER) Başkanı Menşure Yavuz ve dernek üyeleri katıldı. Kaymakam Atıcı, projenin tamamlanmasıyla 50 çocuğa hizmet vereceklerini belirtirken, Dernek Başkanı Yavuz da projeye destek verenlere teşekkür etti. Ayrıca etkinlik kapsamında sanatçı Suavi'nin konser vereceği duyuruldu.


Advertisement