Yürüme Engelli Kızın Tablet Hayali Gerçek Oldu - Son Dakika
Güncel

Yürüme Engelli Kızın Tablet Hayali Gerçek Oldu

Yürüme Engelli Kızın Tablet Hayali Gerçek Oldu

ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde doğuştan engelli, 17 yaşındaki Sevgi Tay'ın tablet bilgisayar hayali gerçek oldu.

03.12.2016 11:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde doğuştan engelli, 17 yaşındaki Sevgi Tay'ın tablet bilgisayar hayali gerçek oldu. Silopi Engelliler Yardımlaşma Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkanı Abdullah Süer, bir hayırseverin destekleriyle temin ettiği tablet bilgisayarı, Sevgi Tay'a hediye etti.

Doğuştan yürüme engelli olan Sevgi Tay'ın en büyük hayali olan tablet bilgisayara sahip olma isteği, yerine geldi. Silopi Engelliler Yardımlaşma, Dayanışma ve Destekleme Derneği Başkanı Abdullah Süer, kendisini ziyarete gelen hayırsever bir kişiye  durumu aktarması Tay'ın hayaline kavuşmasını sağladı. Dernek Başkanı Süer, Sevgi Tay'ın evine giderek hayırseverden aldığı tablet bilgisayarı hediye ederek, selamını iletti. Tablet bilgisayar hayaline kavuşan Sevgi Tay, Dernek Başkanı Süer ve hayırsever vatandaşa teşekkür ederek, şöyle dedi:

"Bugün engelliler günü. Hayalimde bir tablet vardı. Şimdi o gerçek oldu. Abdullah başkana teşekkür ederim. Hayalimi gerçekleştirdiği için. Hiçbirşey söyleyemiyorum. Çok mutluyum. Sevinçten tabletimi de tutamıyorum. Adeta bir mutluluk gibi, sanki üçüncü dünya barışı olmuş."

Dernek Başkanı Abdullah Süer de, Sevgi Tay'ın bir hayalinin olduğunu ve onu gerçekleştirdikleri için duyduğu mutluluğu dile getirdi. Taksicil baba İbrahim Tay da kızının hayalinin gerçekleştiren dernek başkanı ve hayırsevere teşekkür etti.

- Şırnak

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yürüme Engelli Kızın Tablet Hayali Gerçek Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement