Yusuf Bebeğe Nüfus Cüzdanı Verildi - Son Dakika
Güncel

Yusuf Bebeğe Nüfus Cüzdanı Verildi

Yusuf Bebeğe Nüfus Cüzdanı Verildi

Artvin’in Borçka ilçesi Camili (Macahel) Bölgesi Düzenli Köyünden 12 saatlik kar esareti ve zorlu yolculuğun ardından Gürcistan’ın Batum kentinde doğumu gerçekleşen Balcı çiftinin bebeği Yusuf Balcı’ya nüfus cüzdanı çıkartıldı.

11.11.2014 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Artvin'in Borçka ilçesi Camili (Macahel) Bölgesi Düzenli Köyünden 12 saatlik kar esareti ve zorlu yolculuğun ardından Gürcistan'ın Batum kentinde doğumu gerçekleşen Balcı çiftinin bebeği Yusuf Balcı'ya nüfus cüzdanı çıkartıldı.

Kar nedeniyle ulaşıma kapanan Gürcistan sınırındaki Camili bölgesinin Düzenli Köyünde yaşayan Feride Balcı'nın (26) doğum sancılarının başlaması üzerine, 5 Kasım günü yakınları 112 Acil Servisi arayarak yardım istemişti. Kar üstü paletli ambulans ile Borçka Devlet Hastanesi'ne ulaştırılmaya çalışılan genç kadın, bunda başarılı olunamayınca Gürcistan'la sınır olan köylerinden Gürcistan'ın Batum şehrine götürülmüş ve burada özel bir hastanede bebeğini dünyaya getirmişti.

Balcı ailesi zor günlerinde kendilerine destek olan Borçka Kaymakamı Şakir Öner Öztürk'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Kaymakam Öztürk, 'Yusuf' bebeğe çeyrek altın taktı. Gürcistan doğumlu Yusuf bebeğe, Borçka Nüfus Müdürlüğü'nden de kimliği verildi. Baba Metin Balcı, oğlunun kimliği ile poz verdi. - ARTVİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yusuf Bebeğe Nüfus Cüzdanı Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement