Yusuf Şimşek: Antalyaspor Asansör Takım Olmayacak - Son Dakika
Spor

Yusuf Şimşek: Antalyaspor Asansör Takım Olmayacak

Yusuf Şimşek: Antalyaspor Asansör Takım Olmayacak

Spor Toto Süper Lig'e bir yıl aradan sonra tekrar yükselme başarısı gösteren Antalyaspor'da teknik direktör Yusuf Şimşek, asansör takım olmayacaklarını söyledi.

08.07.2015 13:36  Güncelleme: 13:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'e bir yıl aradan sonra tekrar yükselme başarısı gösteren Antalyaspor'da teknik direktör Yusuf Şimşek, asansör takım olmayacaklarını söyledi.

Hazırlıklarını Isparta Davraz'da sürdüren Antalyaspor'da teknik direktör Yusuf Şimşek, antrenmanın ardından basın mensuplarının sorularını cevapladı. Çalışmalarının gayet güzel gittiğini ifade eden Yusuf Şimşek, "Bütün oyuncular iyi çalışıyor ve antrenmanda katılımcılar. Sanki lig bitmemiş gibi bütün oyuncularım hazır gelmişler. Bu bizim için sevindirici bir olay. Ayın 16'sına kadar burada kampımız devam ediyor" dedi.

"ETO'O ARTIK BİZİM OYUNCUMUZ"

Eto'o ile daha önce tanıştıklarını ifade eden genç teknik adam, "Eto'o dün imza töreninden sonra akşam yemeğine geldi M'billa ile beraber. Gayet düzgün, efendi, çok çabuk kaynaşabilecek bir oyuncu. Bunu gördük dün akşam yemeğinde. Bugün de ilk antrenmanına çıktı. Eto'o artık bizim oyuncumuzdur. Diğer oyuncular gibi kendisi de antrenmanlarına devam edecek" şeklinde konuştu.

"ANTALYASPOR ASANSÖR TAKIM OLMAYACAK"

İstediği oyuncuların büyük bir bölümünün alındığını dile getiren Antalyaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, "Birkaç oyuncu daha var, onlarla da görüşmeler devam ediyor. İnşallah en kısa zamanda onlar da bitecek. Hedefimiz ligi ilk 8 içinde bitirmek. Takımımızı da ona göre kurmaya çalışıyoruz. Antrenmanlarımızı da ona göre yapıyoruz. Futbolcu kardeşlerimizle de konuşurken aynı şeyleri konuşuyoruz. İnsanların düşündüğü gibi Antalyaspor asansör takım olmayacak" ifadelerini kullandı.

"ETO'O ANTALYASPOR'DA OLMAKTAN ÇOK MUTLU"

Eto'o'nun takımda olmaktan çok mutlu olduğunu söyleyen Şimşek, konuşmasını şöyle tamamladı:

"Daha önce kendisiyle konuştum. Antalyaspor için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi. Çok çabuk arkadaşlarıyla kaynaşacağını söyledi. Diğer oyuncularız da Eto'o'yu tanıyor zaten. Dün akşam bir kez daha gördüler, çok büyük futbolcu olmasına rağmen, çok düzgün bir adam. Onu da gördü dün futbolcu kardeşlerim. Hatta dün akşam odada hep beraber sohbet etmişler. Bu bizim için sevindirici."

ERMAN KILIÇ: "ETO'O'NUN TAKIMA KATKI SAĞLAYACAĞINA İNANIYORUZ"

Teknik direktör Yusuf şimşek'ten sonra gazetecilerin sorularını yanıtlayan tecrübeli futbolcu Erman Kılıç, kampın çok iyi geçtiğini söyledi. Erman Kılıç, "Yeni transferlerle kaynaştık. Bu yıl Antalyaspor'u hak ettiği yere çıkaracağız. Eto'o transferi herkeste heyecan oluşturduğu kadar, bizde de heyecana yol açtı. Eto'o'nun takıma faydalı olacağına inanıyoruz" dedi.

AHMET ARAS: "ETO'O'NUN KARİYERİ ORTADA"

Takımın forvet oyuncularından Ahmet Aras ise, takıma dünya çapında yıldızların dahil olduğunu belirtti. Aras, "Eto'o Antalyaspor için çok önemli bir transfer. Kariyeri ortada. Eto'o çok mütevazi bir insan. Egosu hiç yok. Eto'o'nun tecrübesinden yararlanmaya çalışacağız. Takımda forvet sayısı arttı. Rekabet başarıyı getirecektir. Her şey Antlayaspor için daha iyi olacak" şeklinde konuştu. - ISPARTA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yusuf Şimşek: Antalyaspor Asansör Takım Olmayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement