Yusuf Şimşek: ya Kazanacağız, ya Kaybetmeyeceğiz - Son Dakika
Güncel

Yusuf Şimşek: ya Kazanacağız, ya Kaybetmeyeceğiz

Yusuf Şimşek: ya Kazanacağız, ya Kaybetmeyeceğiz

Antalyaspor Antrenörü Yusuf Şimşek, Çaykur Rizespor deplasmanında zor bir maç oynayacaklarını belirterek, "Puan ve puanlar almaya gidiyoruz.

14.09.2015 21:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyaspor Antrenörü Yusuf Şimşek, Çaykur Rizespor deplasmanında zor bir maç oynayacaklarını belirterek, "Puan ve puanlar almaya gidiyoruz. Futbol 3 sonuçludur, ama ben hep iki sonucu düşünüyorum. ya kazanacağız ya kaybetmeyeceğiz" dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarına başladı. Hasan Subaşı Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda kırmızı beyazlı futbolcular antrenör Yusuf Yusuf Şimşek yönetiminde yenilenme çalışması yaptı. Emre ile Can'ın takımdan ayrı koşu yaptığı antrenmana hafif sakatlığı bulunan Lazarevic ile izinli Eto'o katılmadı. Eskişehirspor maçında futbolcularının ilk yarı rakibin istediği oyunu sahaya yansıtamadığına değinen Şimşek, ikinci yarıda ise kazanma isteğiyle üç puanın sahibi olduklarını söyledi.

DAHA İYİ ETO'O İZLETTİREBİLİRİZ

Antalyaspor'un gol yemeden maçı tamamladığına değinen Şimşek, takımda futbolcular arasındaki uyumun artığını vurguladı. Birinci hedefinin gol yemeden goller atmak olduğunu kaydeden Şimşek, ligi ilk 8 takım arasında bitirmek istediklerini söyledi. Maçın ilk dakikalarında Samuel Eto'o'nun yakaladığı gol fırsatını değerlendirmesi halinde Eskişehirspor maçını daha farklı skorla kazanabileceklerini anlatan Şimşek, Kamerunlu golcünün takımda birinci kaptan konumuna geldiğini belirtti. Eto'o'nun takımı sahiplendiğini ve sorumluluk hisseden bir futbolcu olduğundan bahseden Şimşek, "Önümüzdeki haftalarda daha iyi Eto'o izlettirebiliriz" dedi.

PUAN YA DA PUANLAR

Çaykur Rizespor karşılaşması hazırlıklarına başladıklarını kaydeden Şimşek, deplasmanda zor bir maç oynayacaklarını söyledi. Antalya'ya puan ya da puanlarla dönmek istediklerini vurgulayan Şimşek, "Puan ve puanlar almaya gidiyoruz. Futbol üç sonuçludur ama ben hep iki sonucu düşünüyorum. ya kazanacağız ya kaybetmeyeceğiz. Benim felsefem bu" açıklamasını yaptı.

KUPA HEDEFİ

Antalyaspor'un gelecek hafta 9 günde ikisi lig biri Türkiye Kupası olmak üzere 3 maç oynayacağını hatırlatan Şimşek, "Türkiye Kupası'nda hedefimiz gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Kadromuz geniş 25 oyuncumuz var. Bu oyuncuları zaman zaman kullanıyoruz. Her hafta kadroda bir iki değişiklik oluyor. Kupa maçında da değişik kadroyla çıkacağız. Kupa maçı da bizim için önemli" diye konuştu. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yusuf Şimşek: ya Kazanacağız, ya Kaybetmeyeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı
    07:38 Akaryakıt fiyatlarıyla ilgili tabela iddiaları yalanlandı

    31 Mart seçimleri sonrasında akaryakıt fiyatlarının artarak 3 haneli rakamlara çıkacağı iddiasıyla dağıtım şirketlerinin yeni tabela talebinde bulunduğu haberleri yalanlandı. İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından yapılan açıklamada, akaryakıt dağıtım şirketlerinin böyle bir talepte bulunmadığı belirtildi. Kamuoyunu manipüle etmek amacıyla üretilen dezenformasyonlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement