Yusufeli'nde Yangın: 22 Ev Yandı (3) - Son Dakika
Güncel

Yusufeli'nde Yangın: 22 Ev Yandı (3)

Yusufeli\'nde Yangın: 22 Ev Yandı (3)

Vali CİRİT: 1 CAMİ, 1 KÖY ODASI VE 22 EV TAMAMEN YANDI Artvin Valisi Kemal Cirit, yangın çıkan ve evlmerin büyük bölümünün yandığı 35 haneli Zeytincik Köyü'nde inceleme yaptıktan sonra açıklamalarda bulundu.

24.02.2015 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali CİRİT:  1 CAMİ, 1 KÖY ODASI VE 22 EV TAMAMEN YANDI

Artvin Valisi Kemal Cirit, yangın çıkan ve evlmerin büyük bölümünün yandığı 35 haneli Zeytincik Köyü'nde inceleme yaptıktan sonra açıklamalarda bulundu. Yangının büyük olasılıkla ahşap bir evde, elektrik kontağından çıktığını tahmin ettiklerini belirten Cirit şunları söyledi:

"Tek tesellimiz yaralı ve can kaybının olmamasıdır. Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza ait itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Şu an itibarıyla yangın tamamen söndürülmüş olup kontrol altına alındı.  Köyde 1 cami, 1 köy odası ile 22 ev tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Yangında maddi ve manevi olarak zarar gören vatandaşların yaralarını en kısa sürede sarmak için gerekli çalışmalar başlatıldı."

Hasar tespit çalışmalarına başlandığını kaydeden Vali Cirit, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Dairesi Başkanlığı ile birlikte afete uğrayan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla bir çalışma başlatacaklarını da ekledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yusufeli'nde Yangın: 22 Ev Yandı (3) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement