Yuva Yolu Yenileniyor - Son Dakika
Yerel

Yuva Yolu Yenileniyor

Yuva Yolu Yenileniyor

Antalya’nın Elmalı ilçesi’nin Yuva, Kızılpınar, Ören Kildenli ve Girdev yaylalarının yolu yenileniyor.

31.05.2016 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Elmalı ilçesi'nin Yuva, Kızılpınar, Ören Kildenli ve Girdev yaylalarının yolu yenileniyor. 18 kilometrelik yayla yolunun dar bölümlerinde genişletme çalışması yapılıyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Elmalı'nın Yuva Mahallesi yayla yolunu yeniden düzenliyor. Yaklaşık 18 kilometre uzunluğundaki yayla yolu genişletildikten sonra sathi asfaltla kaplanacak. Yuva yol yapım çalışmaları, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı'na bağlı 2 kepçe, 2 grayder, 3 kamyon, 1 sulama tankeri, 1 silindir ve 10 personel tarafından yürütülüyor. Yolun düzeltilmesiyle Kızılpınar, Ören Kildenli ve Girdev yaylalarına ulaşım daha rahat ve daha güvenli bir şekilde sağlanacak.

YUVALILARDAN TEŞEKKÜR

Başkan Menderes Türel'in her yıl kendilerini ziyaret ettiğini ve her ziyaretinde yanında Yuva'ya hizmet getirdiğini ifade eden vatandaşlar, "Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel'e ve Büyükşehir personeline hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Birçok hizmetinin yanında afet günlerimizde bile Yuva'nın yanında olan bizi hiç yalnız bırakmayan bir Başkan'a sahip olduğumuz için çok şanslıyız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yuva Yolu Yenileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement