Yuvacık Mahallesi'nde Müteahhit Tehlikesi - Son Dakika
Güncel

Yuvacık Mahallesi'nde Müteahhit Tehlikesi

Yuvacık Mahallesi\'nde Müteahhit Tehlikesi

TRT 1'in Yeşilçam sıcaklığındaki sevilen dizisi Hangimiz Sevmedik, yeni bölümü ile ekranlara geliyor.

09.12.2016 15:03  Güncelleme: 15:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başrollerinde Selen Soyder, Can Yaman, Altan Erkekli, Gül Onat, Cengiz Bozkurt ve Mehtap Bayrı'nın yer aldığı, TRT 1'in Yeşilçam sıcaklığındaki sevilen aile dizisi Hangimiz Sevmedik 18. bölümü ile ekranlara geliyor.

Münir'den okkalı bir dayak yiyen Saim, Adile'nin hatırına şikâyetinden vazgeçer. Saim'in Adile'ye kur yaptığını Münir'in onu bu yüzden dövdüğünü öğrenen Tarık, Münir'e minnettardır.

Mahalleye döndüklerinde bir müteahhittin Yuvacık Mahallesinde site ve alışveriş merkezi yapmak istediğini öğrenirler. Bu fikir, mahalle sakinlerinin çoğunun hoşuna gitse de Münir ve Adile'nin fikrini önemserler.

Mahallelinin çoğu gibi Tarık ve Itır da bu konuda fikir ayrılığına düşmüşlerdir. Tarık evlerin yıkılarak yerine daha modern ve Adile'nin yaşlılığında rahat edeceği bir ev yapılmasına sıcak bakarken Itır mahallenin yenilenmesi ile anıların yok olacağını düşünür.

Gelişmeleri öğrenen Şener, müteahhitle konuşmaya gider. Yuvacık'ta site ve alışveriş merkezi yapabilmesi için mahalleliyi ikna edeceğini söyler. Şener artık müteahhit için çalışacaktır.

Hangimiz Sevmedik usta oyuncuları konuk etmeye devam ediyor
Ekranların Yeşilçam esintili dizisi Hangimiz Sevmedik, usta oyuncuları konuk etmeye devam ediyor. Dizinin 18. bölümünde usta oyuncu Gazanfer Ündüz konuk olacak. Ündüz, Hangimiz Sevmedik'te Yuvacık mahallesine modern siteler yapmak isteyen bir müteahhidi canlandıracak.

Senaryosunu Alphan Dikmen ve Başak Angigün'ün yazdığı, yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun üstlendiği ve BSK Yapım tarafından hazırlanan Hangimiz Sevmedik, 12 Aralık Pazartesi akşamı saat 20.00'da TRT 1 ekranında olacak

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yuvacık Mahallesi'nde Müteahhit Tehlikesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement