Yüz Binler Boğaziçi Köprüsü'ne Demokrasi İçin Yürüdü - Son Dakika
Güncel

Yüz Binler Boğaziçi Köprüsü'ne Demokrasi İçin Yürüdü

Yüz Binler Boğaziçi Köprüsü\'ne Demokrasi İçin Yürüdü

Darbe girişiminin püskürtülmesinden sonra Türkiye’nin dört bir yanında demokrasi nöbetleri sürerken, İstanbul’un çeşitli yerlerinde toplanan yüzlerce vatandaş Boğaziçi Köprüsü’ne yürüdü.

22.07.2016 04:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Darbe girişiminin püskürtülmesinden sonra Türkiye'nin dört bir yanında demokrasi nöbetleri sürerken, İstanbul'un çeşitli yerlerinde toplanan yüzlerce vatandaş Boğaziçi Köprüsü'ne yürüdü.

Yürüyüşe Bilal Erdoğan, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve Kurtlar Vadisi'nin ünlü dizi oyuncusu Necati Şaşmaz katıldı. İstanbul'un çeşitli yerlerinde toplanan yüz binlerce vatandaş Boğaziçi Köprüsü'ne akın etti. Vatandaşlar yürüyüş boyunca darbe karşıtı sloganlar attı. Yürüyüş sonunda tarihi köprü trafiğe kapanırken, metrobüs seferleri de iptal edildi. Öte yandan coşkulu kalabalığı demokrasi nöbetinde İhlas Vakfı temsilcileri de yalnız bırakmadı.

"Böyle bir coşku görmedim"

İhlas Vakfı Bahçelievler Yurt Müdürü Osman Gün yaptığı konuşmada: "Bizler de İhlas Vakfı olarak öğrencilerimiz ve hocalarımızla bu muhteşem yürüyüşe geldik. Olayın başlamış olduğu noktadayız şu anda. Bir hafta önce buradaki acıyı hep beraber yaşadık. Gördüğünüz gibi muhteşem bir kalabalık var. Ben şahsen 50 senedir İstanbul'da yaşıyorum böyle bir coşku görmedim" ifadelerini kullandı.

İhlas Vakfı'nın öğrencilerinden biri olan Şamil Ayvaz: "Ben şahsen yurt dışından geliyorum. Biz burada milletimizin vatanımızın yanındayız. İster Avrupa'dan olsun ister Amerika'dan İhlas Vakfı olarak burada toplanıyoruz" dedi.

Öte yandan vatandaşların demokrasi nöbeti gece uzun saatlere kadar devam etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yüz Binler Boğaziçi Köprüsü'ne Demokrasi İçin Yürüdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement