Yüz Nakli Olan Recep Sert, Baba Olmak İçin Gün Sayıyor - Son Dakika
Güncel

Yüz Nakli Olan Recep Sert, Baba Olmak İçin Gün Sayıyor

Yüz Nakli Olan Recep Sert, Baba Olmak İçin Gün Sayıyor

Eşinin 4 aylık hamile olduğunu söyleyen Recep Sert, 5 ay sonra baba olacağını belirterek "Şu anda dünyanın en mutlu insanları bizleriz." dedi.

25.08.2015 10:15  Güncelleme: 11:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, temizlediği tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen ve Antalya'da Akdeniz Üniversitesi'nde yüz ve çene nakli yapıldıktan sonra tedavi görürken tanıştığı Esma Akyurt ile evlenen Recep Sert baba olacak. Eşinin sosyal paylaşım sitesini bebek resimleriyle süslediğini söyleyen Recep Sert, çocuğunun cinsiyeti hakkında, 'Sürpriz olacak.' diyerek bilgi vermedi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde temizlemeye çalıştığı tüfeğin ateş alması sonucu yüzü tanınmayacak hale gelen Recep Sert'e, Antalya'daki Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr. Ömer Özkan ve ekibi tarafından, 18 Temmuz 2013 tarihinde beyin ölümü gerçekleşen Polonyalı turist 43 yaşındaki Andrzej Kucza'nın yüz ve çenesi, başarılı bir operasyon ile nakledildi.

HASTANE ARKADAŞLIĞI AŞKA DÖNÜŞTÜ

Türkiye'de yüz naklinde 5'inci, çene naklinde ise ilk olan Recep Sert, Akdeniz Üniversitesi'nde uzun süre yoğun bakım ünitesinde kaldıktan sonra normal odasına alınınca bu hastanede çalışıp böbrek nakli olan ablası Hatice'ye refakat eden Esma Akyurt ile tanıştı. Sert ile Akyurt arasındaki arkadaşlık kısa sürede aşka dönüşünce, hastaneden taburcu edilen Recep Sert, 'Aşkım' dediği Esma Akyurt Sert ile geçen 21 Aralık günü İnegöl'de evlendi. Recep Sert düğünden bir süre sonra, İnegöl Belediye Başkanı AK Partili Alinur Aktaş'ın desteği ile belediyenin Yeniceköy Mahallesi Ek Hizmet binasında taşeron firmada hizmetli olarak göreve başladı.

"ÇOCUĞUMUZ OLACAK"

Önce yüz ve çene nakli olan daha sonra Esma Akyurt Sert ile evlenen Recep Sert, şimdi de baba olmaya hazırlanıyor. Eşinin 4 aylık hamile olduğunu söyleyen Recep Sert, 5 ay sonra baba olacağını söyledi. "Şu anda dünyanın en mutlu insanları bizleriz." diyen Recep Sert, ismini dahi koydukları çocuklarının cinsiyetini, sürpriz olması için şimdilik söylemeyi düşünmediklerini açıkladı.

Bu arada, Recep Sert'in eşi Esma Akyurt Sert'in sosyal paylaşım sitesindeki sayfasının, son günlerde çocuk fotoğrafları ile süslenmesi dikkat çekti.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yüz Nakli Olan Recep Sert, Baba Olmak İçin Gün Sayıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • aslan: soksunlar aşklarına ikiside iğrenç pislik 8 44 Yanıtla
  • sahte: Ben bu kadının bu adama aşık olduğuna inanmıyorum başka bişey var kesin 35 10 Yanıtla
  • Xxxman: Adamın hakkı mutlu olup baba olmak kaderini o çizmedi insan evladı herkez gibi onunda hayalleri vardı Allah doğacak çocuğunu analı babalı büyütsün Allah yolunuzu açık etsin 37 4 Yanıtla
  • hataylı: Böyle aşklar binde bir kimse cesaret edemez bence helal olsun allah mutlu etsin demek düşer bizede 33 3 Yanıtla
  • pazarturk: allah ona artik mutluluk versin 28 0 Yanıtla
  • samsunlu : yavv birakin bu isleri bu kadin oyun oynuyor birseyler vaat etmeselerdi evlenmez cocuk yapmazdi ben kenan imarzilioglu tipimle boyle kiz ayarlayamadim bu adam bu haldemi ayarliyacak o kadini bakın isinize... 16 12 Yanıtla
  • asa: Allah günah yazmasında adama bak bi de kadına 6 14 Yanıtla
  • Kültüryumağı: Allah mutlu etsin :) ne güzel insanlar ya. Gerçekten Kıymet bilmeyenlere ders olsun. 15 5 Yanıtla
  • Camoka: Hepsi oyun inanmayın 10 5 Yanıtla
  • yigit: tövbe tövbe 0 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement