Yüzbinlerden 'Milliler Seninle Coşsun' Yarışmasına Büyük İlgi - Son Dakika
Güncel

Yüzbinlerden 'Milliler Seninle Coşsun' Yarışmasına Büyük İlgi

Yüzbinlerden \'Milliler Seninle Coşsun\' Yarışmasına Büyük İlgi

Yüzbinlerce vatandaş ‘Milliler Seninle Coşsun’ yarışmasına büyük ilgi gösterdi.

27.05.2016 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüzbinlerce vatandaş 'Milliler Seninle Coşsun' yarışmasına büyük ilgi gösterdi. Yarışma için hazırlanan internet sitesini bir haftada 100 binin üzerinde kişi ziyaret ederek destek verdi.

Fatih Belediyesi'nin 12 Mayıs'ta başlattığı 'Milliler Seninle Coşsun' yarışması yüzbinlerce vatandaş tarafından büyük ilgi ile takip ediliyor. A Milli Futbol Takımı'nın Euro 2016'da vereceği tarihi mücadelede 80 milyonun desteğini arkasında hissettirecek mesajların yüklendiği www.millilerseninlecossun.com isimli internet sitesi, bir haftada 100 binin üzerinde kişi tarafından ziyaret edildi. Sadece Türkiye'den değil, dünyanın dört bir yanında yaşayan A Milli Futbol Takımı severler tarafından desteklenen yarışmaya, ABD'den Finlandiya'ya, Azerbaycan'dan İtalya'ya her yerden ilgi gösteriliyor.

A Milli Futbol takımımızın EURO 2008'de aldığı başarılı sonuçların ardından 8 yıl sonra katılacağı en önemli yarış, 10 Haziran 2016'da başlayacak. A Milliler Euro 2016'da bu kez kupa için sahaya çıkacak ve ilk mücadeleyi 12 Haziran 2016'da saat 16.00'da Hırvatistan'a karşı verecek. A Milli Futbol Takımı'nı "Milli takımı televizyon karşısında ya da statlarda destekleyecek olanların ellerinde ay yıldızlı bayrağımız dalgalanırken dilinde de senin tezahüratın olsun" hedefiyle Fatih Belediyesi'nin başlattığı ödüllü yarışmanın internet sitesine bir haftada şarkı, şiir ve tezahüratlardan oluşan 100'den fazla yarışma videosu yüklendi. Milli takıma destek vermek için video gönderenler ile millilerseninlecossun.com sitesinde oy vererek desteğini hissettiren 100 binden fazla kişinin yüzde 80'i Türkiye'den. Bunun yanı sıra Azerbaycan ve Almanya'dan da yarışmaya büyük ilgi gösterilirken www.millilerseninlecossun.com 'u ziyaret eden kullanıcıların girdiği ülkeler sıralamasında ilk 10 oldukça ilginç. Türkiye'nin ardından Azerbaycan ve Almanya geliyor; sonra Fransa, Hollanda, İngiltere, Avusturya, ABD, İtalya ve Bulgaristan sıralanıyor.

millilerseninlecossun.com 'da 12 Haziran'a kadar devam edecek oylamanın ardından izleyicilerin verdiği en yüksek oyu alan 15 tezahürat seçilecek ve alanında uzman isimlerden oluşacak jürinin değerlendirmesiyle dereceye girenler belirlenecek. Dereceye girenlerden birinci 7.000, ikinci 5.000, üçüncü 3.000, 5 kişi de 1.000'er TL kazanacak.

"12 DEV ADAM' GİBİ BİR MARŞ BULACAĞIZ"

Projenin geldiği noktayı değerlendiren Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, gösterilen ilginin kendilerini şaşırtmadığını ve Milli Takım'ın önemli bir ihtiyacı olan motivasyon için Türk halkının gönüllü olduğuna baştan beri inançlarının tam olduğunu söyledi. Tam da bu inançlarının karşılığı olan ilgiye çok teşekkür eden Başkan Mustafa Demir, "Amacımız, sporseverleri de A Milli Futbol Takımımızı da daha maç başlamadan o coşkulu havaya hazırlamak. Motivasyon ve inanmak başarmanın yarısıdır. Millilerimiz şampiyon olmaya inanmalı çünkü biz onlara inanıyoruz. Basketbol Milli Takımımızın dillerden düşmeyen 12 Dev Adam marşı gibi bir marşı A Milli Futbol Takımımıza armağan etmek için bu yola çıktık. O sloganı, marşı, tezahüratı bulacağız" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yüzbinlerden 'Milliler Seninle Coşsun' Yarışmasına Büyük İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement