Yüzen Butik Oteller" Ege'ye Açıldı - Son Dakika
Kültür Sanat

Yüzen Butik Oteller" Ege'ye Açıldı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Marmaris körfezindeki yatlar Ahşap guletlerden görüntüler Limana bağlı guletlerden görüntüler "Yüzen butik oteller" Ege'ye açıldı Mavi turun önemli merkezlerinden Marmaris Körfezi'nde, "yüzen butik oteller" diye adlandırılan guletler, turistlere hizmet vermeye başladı Ege Denizi'nde guletlerle mavi turlar düzenlenmeye başlandı.

28.04.2016 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Marmaris körfezindeki yatlar

Ahşap guletlerden görüntüler

Limana bağlı guletlerden görüntüler "Yüzen butik oteller" Ege'ye açıldı

Mavi turun önemli merkezlerinden Marmaris Körfezi'nde, "yüzen butik oteller" diye adlandırılan guletler, turistlere hizmet vermeye başladı

Ege Denizi'nde guletlerle mavi turlar düzenlenmeye başlandı.

Turistler, sezonunun başlaması ve havaların ısınmasıyla "yüzen butik oteller" diye adlandırılan guletlerle Marmaris Körfezi'nden düzenlenen mavi turlara katılıyor.

Marmaris'te yaz aylarında 24 ila 43 metrelik ahşap guletlerle mavi turlar düzenleniyor. Genelde 1-2 haftalık mavi turlara çıkılan ahşap guletler, lüks bir oteldeki gibi döşenmiş kabinleriyle turistlere konforlu bir tatil imkanı sunuyor.

Jakuzi, televizyon, internet ve telefon bulunan ahşap guletlerde ayrıca, sörf, ringo, su kayağı gibi birçok su sporu yapma imkanı da sunuluyor.

Guletlerde görev yapan aşçılar, misafirlerin istekleri doğrultusunda menüler hazırlayarak yöreye özgü deniz ürünlerini tattırıyor.

İçinde pek çok lüksü barındırmaları nedeniyle "yüzen butik oteller" olarak adlandırılan guletler, havaların ısınması ve ilk turist kafilelerinin gelmesiyle Ege'de görünmeye başladı.

Yüzen Butik Oteller" Ege\'ye Açıldı
Kaynak: AA

Son Dakika Kültür Sanat Yüzen Butik Oteller' Ege'ye Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement