Yüzme Antrenörü Rüstem Pelit, Milli Takım Kampına Davet Edildi - Son Dakika
Yerel

Yüzme Antrenörü Rüstem Pelit, Milli Takım Kampına Davet Edildi

Yüzme Antrenörü Rüstem Pelit, Milli Takım Kampına Davet Edildi

Malatya’da yüzme spor kulüplerinden Pelit Yüzme Spor Kulübü’nün kurucusu ve Antrenörü Rüstem Pelit, Modern Pentatlon Federasyonu’nun milli takım sporcularına ve milli takım aday sporcularına 5-31 Ağustos tarihlerinde İstanbul Silivri‘de yapılacak olan Olimpiyat Hazırlık ve Gelişim Kampında görevlendirildi.

04.08.2014 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya'da yüzme spor kulüplerinden Pelit Yüzme Spor Kulübü'nün kurucusu ve Antrenörü Rüstem Pelit, Modern Pentatlon Federasyonu'nun milli takım sporcularına ve milli takım aday sporcularına 5-31 Ağustos tarihlerinde İstanbul Silivri'de yapılacak olan Olimpiyat Hazırlık ve Gelişim Kampında görevlendirildi.

Rüstem Pelit, yaptığı açıklamada, "Bu kampa Doğu ve Güney doğu illerinden giden tek antrenör olmakla birlikte tecrübe, bilgi ve birikimlerimi milli takım sporcularına en iyi şekilde aktaracağımdan dolayı çok mutluyum. Malatya'yı en iyi şekilde temsil edeceğim. Hedefim Olimpiyatlara Malatya dan sporcu çıkarmakla beraber Türkiye'ye başarı getirmek istiyorum. Ben buradan şahsım ve kulübüm adına ayrıca Malatya Gençlik Hizmetleri Müdürümüz Sayın Sadi Fındıklı'ya teşekkür etmek istiyorum. Bizim burada olmamızda kendisinin çok büyük katkısı var. Malatya da modern pentatlon sporunu ileriye götürmüş ve bizi ve sporcuları hep desteklemiştir. Çalışma imkanı oluşturarak, malzeme temin ederek moral ve motivasyonu arttırmıştır. Modern Pentatlon Federasyon Başkanı Sayın Yaşar Aşin'e de şahsım adına teşekkürü bir borç bilirim" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yüzme Antrenörü Rüstem Pelit, Milli Takım Kampına Davet Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement