Son dakika Yüzme haberleri, Yüzme son dakika, son dakika Yüzme

Son Dakika Yüzme Haberleri

  • Down Sendromlu Sporcuların Olimpiyatı: 2024 Trisome Oyunları
    11:22 Down Sendromlu Sporcuların Olimpiyatı: 2024 Trisome Oyunları

    "Down sendromlu sporcuların olimpiyatı" olarak nitelendirilen ve 33 ülkeden 488 sporcunun katılacağı Trisome Oyunları, yarın Antalya'da açılış seremonisiyle başlayacak.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda mücadele edecek sporculara başarılar diledi
    11:04 Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda mücadele edecek sporculara başarılar diledi

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Antalya'da düzenlenecek 2. Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda (Trisome Oyunları) mücadele edecek milli sporculara başarılar diledi. Oyunlarda atletizm, basketbol, cimnastik, futsal, judo, masa tenisi, tenis ve yüzme branşlarında müsabakalar gerçekleştirilecek. Türkiye'yi 26 Mart'ta sona erecek oyunlarda 86 sporcu temsil edecek.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda yarışacak sporculara başarılar diledi
    10:41 Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda yarışacak sporculara başarılar diledi

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye'nin ev sahipliğinde Antalya'da düzenlenecek olan Down Sendromlular Dünya Spor Oyunları'nda yarışacak milli sporculara başarılar diledi. Oyunlarda mücadele edecek tüm sporculara başarılar dileyen Bakan Bak, down sendromlu sporcuların kazanma azmi ve centilmence mücadelelerinin tüm madalya ve kupaların üzerinde olduğunu belirtti.

  • Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açılış töreni
    16:22 Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açılış töreni

    Konya Büyükşehir Belediyesi, Fuat Sezgin Gençlik ve Spor Merkezi ile Şefik Can Parkı 3. etabın açılışını gerçekleştirdi. Başkan Uğur İbrahim Altay, açılış töreninde şehitlere Allah'tan rahmet diledi. Altay, tesislerin önemini vurgulayarak, Konya'ya kazandırılan bu alanların şehre hizmet edeceğini belirtti.

  • Konya'da Fuat Sezgin Gençlik ve Spor Merkezi ile Şefik Can Parkı'nın açılışı yapıldı
    16:00 Konya'da Fuat Sezgin Gençlik ve Spor Merkezi ile Şefik Can Parkı'nın açılışı yapıldı

    Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Fuat Sezgin Gençlik ve Spor Merkezi ile Şefik Can Parkı 3. Etabın açılışını gerçekleştirildi.

  • Bakan Osman Aşkın Bak'tan 31 Mart mesajı: Bize çalışan adam lazım, tatile giden değil
    15:59 Bakan Osman Aşkın Bak'tan 31 Mart mesajı: Bize çalışan adam lazım, tatile giden değil

    Sancaktepe'de yapılan yüzme havuzu ve spor salonu açılışına Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ve diğer yetkililer katıldı.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sancaktepe'de yüzme havuzu ve spor salonu açılışına katıldı
    13:58 Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sancaktepe'de yüzme havuzu ve spor salonu açılışına katıldı

    Sancaktepe'de yapılan yüzme havuzu ve spor salonu açılışına Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Sancaktepe Belediye Başkanı Şeyma Döğücü ve diğer yetkililer katıldı. Bakan Bak, Türkiye'nin spor alanında devrim yaşadığını belirterek, çocukları kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmayı hedeflediklerini söyledi. Ayrıca, obezite ile mücadele ve yerel seçimlerde destek çağrısı da yapıldı.

  • Ayvalık Belediye Başkanı Gençlerle Buluştu
    11:27 Ayvalık Belediye Başkanı Gençlerle Buluştu

    Ayvalık Belediyesi Başkanı Mesut Ergin, gençlerin taleplerini dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı. Ergin, gençlere yönelik eğitim, iş imkanları ve sosyo-kültürel etkinlikler için çalışmalar yapacaklarını belirtti.

  • Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin Gençlerle Buluştu
    10:57 Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin Gençlerle Buluştu

    Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin, gençlerle buluşarak onların taleplerini dinledi ve projelerini paylaştı.

  • +1 kat vaadiyle dikkat çeken Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 55 vizyon projesini tanıttı
    10:41 +1 kat vaadiyle dikkat çeken Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 55 vizyon projesini tanıttı

    Cumhur İttifakı AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, '5 Yılda 55 Vizyon Projesi'nin tanıtım lansmanını gerçekleştirdi. Küçükoğlu, projelerini dönüşüm, ulaşım ve yaşam olarak 3 ana başlık altında topladı.

  • Özkan Alp: Odunpazarı'nı sporun merkezi yapacağız
    10:02 Özkan Alp: Odunpazarı'nı sporun merkezi yapacağız

    Cumhur İttifakı'nın Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp, ilçede spor tesisleri ihtiyacına ilişkin, 'Odunpazarı'nı sporun merkezi yapacağız.' dedi. Alp, bölgede spor tesislerine duyulan ihtiyacın farkında olduğunu belirterek, gençlerin başarılarını ödüllendirmek ve spor hayatlarını daha sağlıklı bir şekilde sürdürebilmeleri için altyapı tesisleri inşa etmek gerektiğini vurguladı. Odunpazarı'nda sporu ve sağlıklı yaşamı herkes için erişilebilir kılacak projeler hayata geçireceğini ifade eden Alp, genç sporculara başarılar diledi ve toplumun her kesimiyle birlikte çalışacaklarını belirtti.

  • Paletli Yüzme Kulüplerarası Gençler Türkiye Şampiyonası Sakarya'da tamamlandı
    17 Mar Paletli Yüzme Kulüplerarası Gençler Türkiye Şampiyonası Sakarya'da tamamlandı

    Türkiye Sualtı Sporları Federasyonunun faaliyet takviminde yer alan Paletli Yüzme Kulüplerarası Gençler Türkiye Şampiyonası, Sakarya'da sona erdi. Şampiyonaya 20 kulüpten 105 kadın ve 123 erkek sporcu katıldı. Sporcular, su üstü, çift palet, dip ve tüp disiplinlerindeki yarışlar ile bayrak yarışlarında mücadele etti. 3 gün süren şampiyonada dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: '700 havuzda 10 milyon çocuğumuza yüzme öğrettik'
    17 Mar Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: '700 havuzda 10 milyon çocuğumuza yüzme öğrettik'

    Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışına katılan Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye genelinde yaklaşık 700 olimpik ya da yarı olimpik havuz yapıldığını ve bu havuzlarda 10 milyon çocuğa yüzme öğretildiğini belirtti. Bakan Bak ayrıca, Malatya'ya yeni eserler kazandırıldığını ve Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezi'nin açılacağını duyurdu.

  • AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Yenikent Olimpik Yüzme Havuzu'nu ziyaret etti
    17 Mar AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Yenikent Olimpik Yüzme Havuzu'nu ziyaret etti

    AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Eskişehir'e kazandırılan Yenikent Olimpik Yüzme Havuzu'nu ziyaret etti. Alp, spor tesislerinin önemine vurgu yaparak, Odunpazarı'nda spor ve toplum sağlığı için yeni tesisler yapacaklarını belirtti.

  • Pamukkale Belediyesi Başkan Adayı Halil Pekdemir'den Ücretsiz Spor Kursları Projesi
    17 Mar Pamukkale Belediyesi Başkan Adayı Halil Pekdemir'den Ücretsiz Spor Kursları Projesi

    Pamukkale Belediyesi Başkan Adayı Halil Pekdemir, ilçede yılda 20 bin çocuk ve 10 bin kadına ücretsiz spor yapma fırsatı bulacağı projeyi açıkladı. Spor yapmanın insan sağlığına ve yaşamına olumlu etkilerinin herkes tarafından bilindiğini söyleyen Pekdemir, sporun önemini ve sağlıklı yaşam tarzını teşvik etmek için büyük çaba sarf edeceğini belirtti.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Yeni Malatya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu
    17 Mar Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Yeni Malatya Stadyumu'nda incelemelerde bulundu

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Yeni Malatya Stadyumu'nda yaptığı incelemeye ilişkin açıklamalarda bulundu. Bak, zeminde devam eden bakımlar ve depremzede vatandaşların misafir olması nedeniyle oluşan hasarları onaracaklarını ve stadı yeni sezona yetiştireceklerini belirtti. Ayrıca, Malatya'da birçok spor tesisi yapımının devam ettiğini ve gençlere spor imkanı sağlamaya devam edeceklerini ifade etti.

  • Şadi Özdemir Nilüfer için projelerini açıkladı
    16 Mar Şadi Özdemir Nilüfer için projelerini açıkladı

    CHP Nilüfer Belediye Başkan Adayı Şadi Özdemir, projelerini tanıttığı bir toplantı düzenledi.

  • Muhittin Böcek, AKP'li Rakibini Hedef Aldı, 'Antalya Deprem Planı İçin Evrak Göndermeyen Tek Belediye Kepez'di.
    16 Mar Muhittin Böcek, AKP'li Rakibini Hedef Aldı, "Antalya Deprem Planı İçin Evrak Göndermeyen Tek Belediye Kepez'di.

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, AKP adayı Hakan Tütüncü'yü hedef aldı. Tütüncü'nün Kepez Belediye Başkanıyken deprem master planını hazırlamayan tek başkan olduğuna dikkati çeken Başkan Böcek, "Şimdi ‘Deprem master planı yapacağım’ diyor. Bu duruma Antalyalılar ‘Önce neredeydin’ demeyecek misiniz” diye sordu.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Prof. Dr. Nabi Avcı Spor Tesisi'nin açılışını yaptı
    16 Mar Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Prof. Dr. Nabi Avcı Spor Tesisi'nin açılışını yaptı

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Prof. Dr. Nabi Avcı Spor Tesisi'nin açılışını yaptı.

  • Trabzonspor Yöneticisi Birhan Emre Yazıcı, Faruk Başaran Bilim ve Sanat Merkezi'nde Öğrencilerle Buluştu
    16 Mar Trabzonspor Yöneticisi Birhan Emre Yazıcı, Faruk Başaran Bilim ve Sanat Merkezi'nde Öğrencilerle Buluştu

    Trabzonspor Kulübü Proje ve Sponsorluklardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Birhan Emre Yazıcı, Trabzon'da Faruk Başaran Bilim ve Sanat Merkezi öğrencileriyle bir araya geldi. Yazıcı, öğrencilere sporun önemini anlatarak, Trabzonspor'un gelecek hedeflerinden bahsetti. Ayrıca, Yazıcı'ya öğrenciler tarafından plaket takdim edildi.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ümraniye'de spor tesisi açılışına katıldı
    16 Mar Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ümraniye'de spor tesisi açılışına katıldı

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ümraniye'de yapılan spor tesisi açılışında konuştu ve Türkiye'nin spor alanında yaptığı eserlere vurgu yaptı.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bolu Atatürk Stadyumu'nu yenileyeceklerini belirtti
    16 Mar Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bolu Atatürk Stadyumu'nu yenileyeceklerini belirtti

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bolu Atatürk Stadyumu'nu yenileyeceklerini belirterek, Bolu'ya yaşayan bir stadyum kazandıracaklarını söyledi. Bakan Bak, kentin spor yatırımlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu ve Bolu'nun spor şehri olması için büyük adımlar atacaklarını ifade etti. Ayrıca, Bolu'ya yapılacak diğer spor tesisleri ve projeler hakkında bilgi verdi.

  • Bakan Aşkın Bak, Bolu'ya yeni stadyum müjdesi verdi
    16 Mar Bakan Aşkın Bak, Bolu'ya yeni stadyum müjdesi verdi

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bolu'da spora yönelik verdiği müjdelerin yanında Bolu Atatürk Stadyumu'nda Bolululara yeni stat müjdesi verdi. Bakan Osman Aşkın Bak, 'Bolu'da herkesin tartıştığı bir konu var, içinde bulunduğumuz stadyum. Bunu güzel bir stadyumla yenileyeceğiz. Çok güzel bir stadyumu Bolu'ya kazandıracağız. Çok kısa zamanda çalışmasını tamamlayıp ihalesini yapacağız. Bolu'ya hayırlı olsun' dedi.

  • Bandırma'da Genç Nesiller Sporla Buluşuyor
    16 Mar Bandırma'da Genç Nesiller Sporla Buluşuyor

    Balıkesir'in Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 17 Eylül İlkokulu ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Gençlik ve Spor Merkezi'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği 'Sağlıklı Yaşama Pas Ver' projesi, genç nesilleri sporun farklı dallarıyla buluşturmayı amaçlıyor.

  • Bandırma'da Gençler Sporla Buluşuyor
    16 Mar Bandırma'da Gençler Sporla Buluşuyor

    Balıkesir'in Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 17 Eylül İlkokulu ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Bandırma Gençlik ve Spor Merkezi'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği 'Sağlıklı Yaşama Pas Ver' projesi, genç nesilleri sporun farklı dallarıyla buluşturmayı amaçlıyor.

  • Ayasofya'da provokasyon! Yunan turist bayrak açıp fotoğrafı da skandal bir notla paylaştı
    16 Mar Ayasofya'da provokasyon! Yunan turist bayrak açıp fotoğrafı da skandal bir notla paylaştı

    İstanbul'un simgelerinden Ayasofya'yı ziyaret eden bir turistin, Yunanistan bayrağı açarak yaptığı provokasyon sosyal medyada gündem oldu. Fotoğrafı "Sevgili şehrim, sonsuza kadar Yunan" notuyla paylaşan turiste Türk kullanıcılar tepki gösterdi.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ailelere Seslendi: Çocuklarınızı Spor Tesislerine Getirin, Bu Tesisler Ücretsiz
    15 Mar Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ailelere Seslendi: Çocuklarınızı Spor Tesislerine Getirin, Bu Tesisler Ücretsiz

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Başakşehir'de yenilenen Bahçeşehir Spor Merkezi'nin açılışına katıldı. Bakan Bak, ailelere seslenerek çocuklarını spor tesislerine getirmelerini ve bu tesislerin ücretsiz olduğunu belirtti.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Liseler Arası Basketbol Turnuvası final maçına katıldı
    15 Mar Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye Liseler Arası Basketbol Turnuvası final maçına katıldı

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Başakşehir'de düzenlenen Türkiye Liseler Arası Basketbol Turnuvası final maçına katıldı. Bakan Bak, maçı başlatarak ailelere seslenerek, çocuklarını spor tesislerine getirmelerini ve bağımlılığı önlemeyi vurguladı.

  • Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Sındırgı'da açılış törenine katıldı
    15 Mar Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Sındırgı'da açılış törenine katıldı

    Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde gerçekleştirilen açılış törenine katıldı. Törende yapılan eserlerin açılışı gerçekleştirildi ve konuşmalar yapıldı. Başkan Yavaş, ilçenin kornişon salatalık üretiminde Türkiye 1.'si olduğunu vurguladı. Bakan Yumaklı ise yapılan yatırımların önemini vurgulayarak, tarım ve sulama projelerine hız vereceklerini belirtti.

  • Bakan Bolat: 'Türkiye'de belediyecilik konusunda model şehir Konya'dır'
    15 Mar Bakan Bolat: "Türkiye'de belediyecilik konusunda model şehir Konya'dır"

    Konya Büyükşehir Belediyesinin Ereğli ilçesine kazandırdığı Tarihi Kent Meydanı Cephe İyileştirme Projesi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yatırımı olan Ereğli Millet Bahçesi'nin açılışı Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın katıldığı törenle gerçekleştirildi.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bahçeşehir Spor Merkezi'nin açılışını yaptı
    15 Mar Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Bahçeşehir Spor Merkezi'nin açılışını yaptı

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Başakşehir'de yer alan Bahçeşehir Spor Merkezi'nin açılışını gerçekleştirdi. Açılış törenine Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu, Başakşehir Kaymakamı Uğur Turan ve vatandaşlar da katıldı. Bakan Bak, konuşmasında gençlerin spor tesislerinden faydalanmasını teşvik ederek, Türkiye'nin sporcularını gururla izleyeceğini belirtti. Başkan Kartoğlu ise Başakşehir'in Avrupa'da adını duyurduğunu ifade etti.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Bursa'da Spor Yatırımlarını Müjdeledi
    15 Mar Gençlik ve Spor Bakanı Bursa'da Spor Yatırımlarını Müjdeledi

    Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Bursa'da gerçekleştirdiği ziyaretlerde Kestel'de spor yatırımları ve gençlik merkezi açılışını müjdeledi. Bakan Bak, Türkiye'de yaşanan spor devrimine vurgu yaparak, Kestel'in de spor yatırımlarından hak ettiği payı alacağını belirtti.

  • Paletli Yüzme Kulüplerarası Gençler Türkiye Şampiyonası Sakarya'da Başladı
    15 Mar Paletli Yüzme Kulüplerarası Gençler Türkiye Şampiyonası Sakarya'da Başladı

    Türkiye Sualtı Sporları Federasyonunun faaliyet takviminde yer alan Paletli Yüzme Kulüplerarası Gençler Türkiye Şampiyonası, Sakarya'da başladı. Şampiyonaya 20 kulüpten 105 kadın ve 123 erkek sporcu katılıyor. Sporcular, su üstü, çift palet, dip ve tüp disiplinlerindeki yarışlar ile bayrak yarışlarında mücadele ediyor. Şampiyona 3 gün sürecek.

  • AK Parti Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar, Ağalar Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu
    15 Mar AK Parti Devrek Belediye Başkan Adayı Özcan Ulupınar, Ağalar Mahallesi'nde Vatandaşlarla Buluştu

    AK Parti Devrek Belediye Başkan adayı Özcan Ulupınar, yerel seçimler öncesi Ağalar Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Ulupınar, mahalle sakinleriyle yapılan toplantıda, bölgedeki sorunları eleştirdi ve seçim vaatlerini açıkladı.

  • Bulgar Asıllı Milli Yüzücü Ekaterina Avramova, Paris 2024 Olimpiyatları'na Hazırlanıyor
    15 Mar Bulgar Asıllı Milli Yüzücü Ekaterina Avramova, Paris 2024 Olimpiyatları'na Hazırlanıyor

    Türkiye'yi daha önce 2 kez olimpiyatlarda temsil eden Bulgar asıllı milli yüzücü Ekaterina Avramova, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na gidebilmek için Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde çalışmalarını sürdürüyor. Avramova, su korkusunu yenerek sporcu olmaya karar vermiş ve Türkiye'ye yerleşerek milli takım için mücadele etmeye başlamıştır. Kendi alanında Türkiye rekorları kıran Avramova, Paris 2024 Olimpiyatları'na katılabilmek için yoğun tempoda çalışmaktadır.

  • Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak: 'Akdeniz Oyunları'nda bir tane tesis yapılmadı'
    15 Mar Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak: 'Akdeniz Oyunları'nda bir tane tesis yapılmadı'

    Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, Akdeniz Oyunları'nda tesis yapılmamasının nedeninin dönemin belediye başkanlarının 'yer yok' demesi olduğunu belirtti. Gültak, sporun gelmesini istemeyenlerin bu şekilde davrandığını söyledi.

  • Gençlik ve Spor Bakanı: Türkiye, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'na 100 sporcuyla katılacak
    14 Mar Gençlik ve Spor Bakanı: Türkiye, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'na 100 sporcuyla katılacak

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları'na Türkiye'nin yaklaşık 100 sporcuyla katılacağını belirterek, 'Hedefimiz altın madalyalar ve kürsüde yer almak.' dedi. Bak, Kestel Spor Salonu'nda spor kulübü temsilcileri, milli sporcular, gönüllü gençler ve üniversite öğrencilerinin katıldığı iftar programında yaptığı konuşmada, Türk sporcuların uluslararası başarılarının son dönemde artarak devam ettiğini söyledi.

  • Atatürk Kapalı Spor Salonu tekrar ayağa kalkıyor
    14 Mar Atatürk Kapalı Spor Salonu tekrar ayağa kalkıyor

    Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden ayağa kaldırılacak olan Atatürk Kapalı Spor Salonu'ndaki çalışmalar, düzenlenen temel atma töreniyle başladı.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Türkiye'de Spor Devrimi Yaşanıyor
    14 Mar Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak: Türkiye'de Spor Devrimi Yaşanıyor

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türkiye'de spor devrimi yaşandığını söyledi.

  • Bursa'da Atatürk Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı
    14 Mar Bursa'da Atatürk Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temeli atıldı

    Bursa'da, Gençlik ve Spor Bakanlığının destekleriyle Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılacak Atatürk Spor Salonu ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nun temeli törenle atıldı.

  • Paletli Yüzme Kulüpler Arası Gençler Türkiye Şampiyonası Sakarya'da Başlıyor
    14 Mar Paletli Yüzme Kulüpler Arası Gençler Türkiye Şampiyonası Sakarya'da Başlıyor

    Sakarya'da düzenlenecek olan Paletli Yüzme Kulüpler Arası Gençler Türkiye Şampiyonası yarın başlıyor. 20 spor kulübünden 228 sporcu mücadele edecek ve 32 müsabaka gerçekleştirilecek. Şampiyona, 17 Mart Pazar günü sona erecek.

  • Masal Özgü Koyuncu, Paletli Yüzme Bireysel Kış Türkiye Şampiyonası'nda birinci oldu
    14 Mar Masal Özgü Koyuncu, Paletli Yüzme Bireysel Kış Türkiye Şampiyonası'nda birinci oldu

    İstanbul Su ve Doğa Spor Kulübü sporcusu Masal Özgü Koyuncu, İstanbul'da düzenlenen Paletli Yüzme Bireysel Kış Türkiye Şampiyonası'nda 50 metre, 100 metre ve 200 metre çift palet branşında birinci oldu. Koyuncu, 100 metrede kendi rekorunu egale ederken, 50 metre çift palette Türkiye rekorunu kırdı.

  • Eski eşini bıçaklayan tutuklu sanık Halil Karabıyık: 'Zaten küçük bir kadın, istesem her zaman öldürürüm'
    14 Mar Eski eşini bıçaklayan tutuklu sanık Halil Karabıyık: 'Zaten küçük bir kadın, istesem her zaman öldürürüm'

    Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde eski eşi Elif Gedik'i bıçaklayan tutuklu sanık Halil Karabıyık'ın yargılanmasına başlandı. Tutuklu sanık, savunmasında iddiaları kabul etmedi ve tutuksuz yargılanma talep etti. Mahkeme heyeti tutukluluğun devamına karar verdi.

  • Bozcaada'da eski eşini bıçaklayan sanığın yargılaması başladı
    14 Mar Bozcaada'da eski eşini bıçaklayan sanığın yargılaması başladı

    Çanakkale'nin Bozcaada ilçesinde 2 Eylül 2023 tarihinde eski eşi Elif Gedik'i bıçaklayan tutuklu sanık Halil Karabıyık'ın 'kasten adam öldürmeye teşebbüs, tehdit ve hakaret' suçlarından yargılanmasına başlandı. Tutuklu sanık, öldürme niyeti olmadığını savunarak tutuksuz yargılanma talep etti. Mahkeme heyeti tutukluluğun devamına karar verdi.

  • Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli'ye Bilgehane kazandırıyor
    14 Mar Konya Büyükşehir Belediyesi, Ereğli'ye Bilgehane kazandırıyor

    Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Ereğli ilçesine kazandırılacak Bilgehanenin temel atma törenine katıldı. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Büyükşehir Belediyesi ile Ereğli Belediyesi el ele verince Ereğli'de çok güzel şeyler olduğunu belirtti. Başkan Altay, Ereğli'ye toplamda güncel bedelle 2,5 milyar liralık yatırım gerçekleştirdiklerini açıkladı.

  • CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay Tire'de Seçim Çalışmalarını Sürdürdü
    13 Mar CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay Tire'de Seçim Çalışmalarını Sürdürdü

    CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Tire'de seçim çalışmalarını sürdürdü. Tugay, çiftçilerin üretiminin değerini artırmak için çaba göstereceğini belirtti.

  • Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan Adayı Rıza Sümer, Duraliler Mahalle sakinleriyle iftar programında buluştu
    13 Mar Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan Adayı Rıza Sümer, Duraliler Mahalle sakinleriyle iftar programında buluştu

    Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, Duraliler Mahalle sakinleriyle iftar programında bir araya geldi. Sümer, yeni dönemde sosyal belediyeciliğe ağırlık vereceklerinin altını çizerek, 'Dar gelirli vatandaşlarımızı düşünmezsek olmaz. Duraliler'i düşünmezsek olmaz. Tüm bireylerin erişebileceği bir Kepez olmazsa olmaz' dedi.

  • AK Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Filiz, Çankırı'da yapacağı projeleri anlattı
    13 Mar AK Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Filiz, Çankırı'da yapacağı projeleri anlattı

    AK Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Filiz, Çankırı'da seçilmesi halinde yapacağı projeleri anlattı. Filiz, konut sorununa dikkat çekerek gençler için konut yapacaklarını ve konutun içine AŞ ve iş sokacaklarını belirtti. Ayrıca, stadyumun olduğu yere kent meydanı yapacaklarını ve kentsel dönüşüm projeleriyle mahalleleri şantiyeye çevireceklerini söyledi. AK Parti İl Başkanı Koray Erdoğan ise Çankırı'nın gelişmesi ve marka şehir olması gerektiğini vurguladı.

  • Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak Gençlerle Buluştu
    13 Mar Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak Gençlerle Buluştu

    Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, AK Parti Gediz Gençlik Kollarının organize ettiği bir organizasyonda gençlerle bir araya geldi. Akçadurak, gençlerle projelerini paylaşırken onların sorularını da cevapladı.

  • Merkezefendi'de Ücretsiz Spor Kursları Açıklanıyor
    12 Mar Merkezefendi'de Ücretsiz Spor Kursları Açıklanıyor

    AK Parti Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, Merkezefendi'de yapılması planlanan ücretsiz spor kurslarını açıkladı. Yılda 10 bin çocuk ve 10 bin kadına spor yapma fırsatı tanınacak.

  • CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık, Projelerini Anlattı: 'Mal Varlığımda Bulunduğum Makamdan Kaynaklı Bir Artış Olmayacak'
    12 Mar CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık, Projelerini Anlattı: "Mal Varlığımda Bulunduğum Makamdan Kaynaklı Bir Artış Olmayacak"

    CHP Gaziemir Belediye Başkan Adayı Ünal Işık, belediye başkanı seçildikten görev süresi bitene kadar geçen süreçte mal varlığında görevinden kaynaklı bir artışın olmayacağını belirterek; “Bu göreve nasıl başlarsam öyle de bitireceğim” diye konuştu.

  • İsmail Yüksek, İznik Belediyesi'nin düzenlediği etkinliğe konuk oldu
    12 Mar İsmail Yüksek, İznik Belediyesi'nin düzenlediği etkinliğe konuk oldu

    Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu İsmail Yüksek, İznik Belediyesi tarafından düzenlenen 'Genç Tecrübeler Buluşuyor' etkinliğine katıldı. İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta ile bir araya gelen Yüksek, gençlere spor yatırımları hakkında bilgi verdi ve müjdeleri paylaştı.

  • İsmail Yüksek, İznik Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte gençlerle buluştu
    12 Mar İsmail Yüksek, İznik Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte gençlerle buluştu

    İznik Belediyesi tarafından düzenlenen 'Genç Tecrübeler Buluşuyor' etkinliğinin konuğu İsmail Yüksek oldu. İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta ile bir araya gelen gençler, Yüksek'in futbol kariyeri ve gençlere verdiği destek hakkında bilgi aldı. Yapılan açıklamada, İsmail Yüksek'in İznik'te top oynayarak bugünlere geldiğini ve gençlerin geleceğine katkı sağlamaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.

  • Türkiye'nin gururu olan kadın sporcular deneyimlerini paylaştı
    12 Mar Türkiye'nin gururu olan kadın sporcular deneyimlerini paylaştı

    Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Sporda Kadın Olmak' panelinde çeşitli branşlarda ay yıldızlı formayı giyerek Türkiye'nin gururu olan kadın sporcular, deneyimlerini katılımcılarla paylaştı.

  • Gölpazarı'nda Yapımı Tamamlanan Yatırımların Devir Teslim Protokolü İmzalandı
    12 Mar Gölpazarı'nda Yapımı Tamamlanan Yatırımların Devir Teslim Protokolü İmzalandı

    Bilecik'in Gölpazarı ilçesinde tamamlanan gençlik merkezi, yüzme havuzu ve spor sahalarının devir teslim protokolü imzalandı. Başkan Suer, gelecekte yapılacak yatırımlara da değindi.

  • Cumhur İttifakı Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Serkan Toper Projelerini Tanıttı
    11 Mar Cumhur İttifakı Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Serkan Toper Projelerini Tanıttı

    Cumhur İttifakı Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Serkan Toper, 2024-2029 döneminde gerçekleştirmeyi planladığı projelerini ve Cumhur İttifakı belediye meclis üyelerini tanıttı.

  • Cumhur İttifakı Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Serkan Toper Projelerini Tanıttı
    11 Mar Cumhur İttifakı Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Serkan Toper Projelerini Tanıttı

    Cumhur İttifakı Beşiktaş Belediye Başkan Adayı Serkan Toper, 2024-2029 döneminde gerçekleştirmeyi planladığı projelerini ve Cumhur İttifakı belediye meclis üyelerini tanıttı.

  • Kayseri Erciyes'teki şampiyona 140 ülkede canlı yayınlandı
    11 Mar Kayseri Erciyes'teki şampiyona 140 ülkede canlı yayınlandı

    Kayseri Erciyes'teki şampiyona 140 ülkede canlı yayınlandı Kayseri Valisi Gökmen Çiçek: "Kusursuz yapılan bu organizasyonda emeği geçenleri tebrik ediyorum" Türkiye'de ilk kez Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılan ve 3 milyara yakın kişinin yaşadığı dünyanın 140 ülkesinde canlı...

  • Snowcross Dünya Şampiyonası 2024 Sezonu Erciyes'te Yapıldı
    11 Mar Snowcross Dünya Şampiyonası 2024 Sezonu Erciyes'te Yapıldı

    Türkiye'de ilk kez Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılan ve 3 milyara yakın kişinin yaşadığı dünyanın 140 ülkesinde canlı yayınlanan Snowcross Dünya Şampiyonası'nın 2024 sezonu, Erciyes'te yapıldı. Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleşen İstikbal SNX TÜRKİYE yarışını büyük mücadele sonrası Norveç'ten Magnus Reıten kazandı.

  • Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan Adayı Rıza Sümer, Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor
    11 Mar Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan Adayı Rıza Sümer, Mahalle Ziyaretlerini Sürdürüyor

    Cumhur İttifakı Kepez Belediye Başkan adayı Rıza Sümer, 31 Mart yerel seçim öncesi saha çalışmalarını ve mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. Sümer, projelerini paylaşarak mahallelilerin taleplerini dinliyor.

  • Uşak Valisi Turan Ergün, dereceye giren sporcuları tebrik etti
    11 Mar Uşak Valisi Turan Ergün, dereceye giren sporcuları tebrik etti

    Uşak Valisi Turan Ergün, Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından düzenlenen Okul Sporları Yüzme Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda dereceye giren Seher Kaya ve Melek Uğur ile Avrupa Atmalar Kupası'nda Avrupa Şampiyonu olan Özlem Becerek'i tebrik etti.

  • Mansur Yavaş: Ankara'ya güzel hizmet yapmak için seçildik
    10 Mar Mansur Yavaş: Ankara'ya güzel hizmet yapmak için seçildik

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin ABB Başkan adayı Mansur Yavaş, bir önceki dönem başkente güzel hizmetler yapmak için seçildiklerini belirterek, 'Birilerine para, rant kazandırmak için seçilmedik.' dedi. Yavaş, CHP'nin Keçiören Belediye Başkan adayı Mesut Özarslan ile Bağlum Seçim Koordinasyon Merkezi açılışına katıldı. Mansur Yavaş, burada yaptığı konuşmada, 'Birilerine para, rant kazandırmak için seçilmedik, Ankara'ya güzel hizmet yapmak için seçildik.' ifadelerini kullandı.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türk mühendislerinin başarılarından bahsetti
    10 Mar Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Türk mühendislerinin başarılarından bahsetti

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kahramanmaraş'ta yaptığı konuşmada Türk mühendislerinin başarılarından bahsetti ve Türkiye'nin spor tesisleri yapımında büyük bir devrim yaşadığını vurguladı. Ayrıca gençlik merkezlerinin önemine değindi ve gençlerin geleceğin teknolojik eserlerini yapacağı atölyelerin kurulacağını belirtti.

  • Eyüpsultan Belediyesi, Fettah Kahraman Parkı'nın Açılışını Gerçekleştirdi
    10 Mar Eyüpsultan Belediyesi, Fettah Kahraman Parkı'nın Açılışını Gerçekleştirdi

    Eyüpsultan Belediyesi, Alibeyköy'ün ilk belediye başkanı Fettah Kahraman'ın adını taşıyan parkın açılışını düzenledi. Açılış törenine Başkan Deniz Köken, Süleyman Soylu ve diğer siyasi temsilciler katıldı. Başkan Köken, parkın Eyüpsultan'a kazandırılan 59. park olduğunu belirtti.

  • Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yeni dönem hedeflerini açıkladı
    10 Mar Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, yeni dönem hedeflerini açıkladı

    Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, Karacabeyli vatandaşlara yeni dönemde gerçekleştirmeyi planladığı projeleri ve hedeflerini anlattı. Özkan, tarım fakültesi kurma, atık su arıtma tesisi inşa etme, turizmi geliştirme, kırsala dönüşü teşvik etme gibi çalışmaları planladıklarını belirtti. Ayrıca, rehabilitasyon ve yaşlı bakım merkezi, okçuluk kompleksi, yarı olimpik yüzme havuzu gibi spor alanları da kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Kahramanmaraş'a stadyum kazandıracak
    10 Mar Gençlik ve Spor Bakanı Kahramanmaraş'a stadyum kazandıracak

    Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Kahramanmaraş'ta stadyum projelerinin olduğunu belirterek, 12 bin 500 kişilik yaşayan bir stadyumun ihalesini yapıp, Kahramanmaraş'a kazandıracağını söyledi. Ayrıca, Bakan Bak, gençlik merkezleri ve spor tesislerinin önemine vurgu yaparak, Kahramanmaraş'a olimpik yüzme havuzu yapacaklarını da belirtti.

  • Yeni dönemde Yıldırım için fazlası var
    10 Mar Yeni dönemde Yıldırım için fazlası var

    Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, 2024-2029 proje tanıtım toplantısında gelecek dönem hayata geçirmeyi planladıkları projeleri paylaştı.

  • Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer'den 41 yeni proje
    09 Mar Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer'den 41 yeni proje

    Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, 2024-2029 Vizyon Projeler toplantısında 41 yeni projeyi tanıttı. Projeler arasında aile yaşam merkezi, akademi bilgihane, millet konağı, sosyal yaşam merkezi, gastronomi konağı, kreş ve gündüz bakım evi, kültür sanat merkezleri, planetaryum, tasavvuf müzesi, 2. Kılıçaslan Hanı, eski cezaevi dönüşümü gibi birçok farklı alanı kapsayan projeler yer alıyor.

  • Aydın Ayaydın: Muğla'da Sorunları Çözerse Sadece Ben Çözerim
    09 Mar Aydın Ayaydın: Muğla'da Sorunları Çözerse Sadece Ben Çözerim

    Cumhur İttifakı'nın Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Muğla'da yapılan toplantıda 72 projesini tanıttı. Ayaydın, seçimlere ideolojik bakılmaması gerektiğini vurgulayarak, hizmet için kimin ne proje yaptığına bakılması gerektiğini söyledi. Ayaydın, alt yapı, spor tesisleri, trafik ve ulaşım sorunları, su ve doğalgaz gibi konularda projeleri olduğunu belirtti.

  • Bodrumlu Aysu Türkoğlu, Yeni Zelanda Cook Strait geçişi için hazırlanıyor
    09 Mar Bodrumlu Aysu Türkoğlu, Yeni Zelanda Cook Strait geçişi için hazırlanıyor

    Bodrumlu açık yüzücü Aysu Türkoğlu, Manş Kanalı ve Kuzey Kanalı'nı tamamlayarak en genç Türk sporcu unvanını aldı. Şimdi ise Yeni Zelanda Cook Strait geçişi için hazırlıklarını tamamladı. Türkoğlu, Oceans Seven parkurlarını tamamlayarak Guinness rekorunu da hedefliyor.

  • Zeytinburnu'nda Veli Efendi Kapalı Yüzme Havuzu Temeli Atıldı
    09 Mar Zeytinburnu'nda Veli Efendi Kapalı Yüzme Havuzu Temeli Atıldı

    Zeytinburnu'nda Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın destekleriyle yapılan Veli Efendi Kapalı Yüzme Havuzu temeli atıldı. Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, törende yaptığı konuşmada Türkiye'de 4 milyon çocuğun yetenek taramasının yapıldığını belirtti. Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ise bin 300 metrekarelik bir park ve yarı olimpik bir havuzun temelini attıklarını söyledi.

  • İlke Özyüksel, Paris 2024 Olimpiyatları'na katılmayı yüzde 99 garantiledi
    09 Mar İlke Özyüksel, Paris 2024 Olimpiyatları'na katılmayı yüzde 99 garantiledi

    Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Başkanı Veli Ozan Çakır, milli sporcu İlke Özyüksel'in Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılmayı yüzde 99 garantilediğini açıkladı. İlke Özyüksel, geçen yıl Kırgızistan ve bu yıl Mısır'da yapılan olimpik sıralama yarışlarında şampiyon olarak Paris yolunda büyük avantaj elde etti. Özyüksel, Paris 2024'te madalya alarak yeni bir ilke imza atmak istediğini belirtti.

  • Denizli'de Topraklık Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Efe Esnafları Ziyaret Ediyor
    09 Mar Denizli'de Topraklık Mahallesi Muhtar Adayı Ahmet Efe Esnafları Ziyaret Ediyor

    Denizli Pamukkale ilçesi Topraklık Mahalle muhtar adayı Ahmet Efe, mahallesindeki esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek, sorunları ve önerileri not alıyor. Efe, mahallenin her kesimine hizmet etmek istediğini belirtiyor.

  • Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, yeni projelerini paylaştı
    09 Mar Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, yeni projelerini paylaştı

    Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda yeni projelerini açıkladı. Dinçer, geçmiş dönemde gerçekleştirdikleri projelerin maliyetinin 10 milyar liradan fazla olduğunu belirterek, yeni 5 yıl için destek istedi. Toplantıya AK Parti Aksaray milletvekilleri ve partililer de katıldı.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sporun tabana yayılmasına büyük önem veriyor
    09 Mar Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sporun tabana yayılmasına büyük önem veriyor

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Kemerburgaz Yüzme Havuzu'nun açılışını yaparken, Zeytinburnu'ndaki Veliefendi Kapalı Yüzme Havuzu'nun temelini attı. Bakan Bak, Türkiye'de bir spor devrimi yaşandığını belirterek, ülke çapında son 5-6 yılda 10 milyondan fazla çocuğa yüzme öğretildiğini söyledi. Ayrıca, bağımlılıkla, uyuşturucuyla ve kötü alışkanlıklarla mücadele konusunda da önemli çalışmalar yaptıklarını vurguladı.

  • İstanbul Bisiklet Kenti Olacak
    09 Mar İstanbul Bisiklet Kenti Olacak

    Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul'un bisiklet kenti olacağını söyledi. Bakan Bak, federasyonun 2024 Hareketlilik Yılı kapsamında Beykoz Spor Ormanı'nda gerçekleştirilen törene katıldı. Konuşmasında, İstanbul'un bisiklet şehri olacağını vurgulayan Bakan Bak, herkesi spor yapmaya ve hareket etmeye davet etti. Beykoz Belediye Başkanı Murat Aydın ise İstanbul'un dünyanın bir numaralı bisiklet şehri olacağını belirtti ve bu durumun sağlık harcamalarında tasarruf sağlayacağını ifade etti.

  • Kayseri, ACES Başkanı tarafından övgüyle bahsedildi
    09 Mar Kayseri, ACES Başkanı tarafından övgüyle bahsedildi

    Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin spor yatırımları ve hizmetleri sonucunda ACES Başkanı Gian Francesco Lupatelli tarafından övgüyle bahsedildi. Lupatelli, Kayseri'deki spor faaliyetlerine tam not vererek, spor tesislerini 'harika' olarak nitelendirdi. Kayseri, 2024 Avrupa Spor Şehri ünvanını alarak büyük bir başarı elde etti.

  • İBB Gaziosmanpaşa Yaşam Merkezi Hizmete Açıldı
    08 Mar İBB Gaziosmanpaşa Yaşam Merkezi Hizmete Açıldı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Gaziosmanpaşa Yaşam Merkezi hizmete açıldı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, açılış programında yaptığı konuşmada, merkezin ilçeye ve mahalleye çok yönlü faydalar sağlayacağını belirtti. Merkezde modern bir pazar yeri, yüzme havuzları, fitness salonu, çocuk oyun alanları, kafeterya, jimnastik salonu, kütüphane, spor sahaları ve eğitim alanları gibi birçok hizmetin bulunduğunu söyledi. İmamoğlu ayrıca Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nü ziyaret etti ve Eyüpsultan'da Kadınlar Günü etkinliğine katıldı. Üsküdar'da ise halk buluşması düzenledi ve destek istedi.

  • Dağ, 8 Mart'ta kadın ve aile projelerini tanıttı
    08 Mar Dağ, 8 Mart'ta kadın ve aile projelerini tanıttı

    8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde kadın ve ailelere yönelik projelerinin lansmaınnı yapan Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, projeleri 5 ana başlık altında sundu.

  • Beşiktaş Kulübü, Tüpraş Stadı'nda Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı
    08 Mar Beşiktaş Kulübü, Tüpraş Stadı'nda Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı

    Beşiktaş Kulübü, Tüpraş Stadı'nda düzenlenen özel etkinlikle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı. Kulüp başkanı Hasan Arat, yönetim kurulu üyeleri ve kadın sporcuların katıldığı etkinlikte konuşmalar yapıldı ve kadınların spor alanında daha fazla yer alması gerektiği vurgulandı.

Advertisement