Türkiye Turkcell Yaz Yüzme Şampiyonası İstanbul'da Başladı - Son Dakika
Spor

Türkiye Turkcell Yaz Yüzme Şampiyonası İstanbul'da Başladı

Türkiye Turkcell Yaz Yüzme Şampiyonası İstanbul\'da Başladı

Türkiye Yüzme Federasyonunun faaliyet programı içerisinde yer alan Türkiye Turkcell Yaz Yüzme Şampiyonası, İstanbul'da başladı.

05.08.2014 14:51  Güncelleme: 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Yüzme Federasyonu'nun faaliyet programı içerisinde yer alan Türkiye Turkcell Yaz Yüzme Şampiyonası, İstanbul'da başladı.

ENKA Sadi Gülçelik Olimpik Yüzme Havuzu'nda, 9 Ağustos Cumartesi gününe kadar devam edecek olan şampiyonada, Türkiye'den 74 kulüp ile Suriye, Endonezya, Türkmenistan ve Cezayir'den 404'ü erkek, 190'ı kadın toplam 594 sporcu yer aldı.

Son yıllarda Fenerbahçe ile Galatasaray kulüpleri arasındaki rekabetin damgasını vurduğu şampiyonaya sarı-lacivertliler 110, sarı-kırmızılılar ise 104 sporcuyla iştirak etti. Şampiyonaya evsahipliği yapan ENKA Spor ise 73 sporcusuyla mücadeleye girdi.

İlk gün sabah seansında, kadınlar ile erkeklerde 50 metre serbest, 200 metre karışık, 50 metre kurbağalama ve 800 metre serbest kategorilerinin seçme yarışları gerçekleştirildi. Bu kategorilerin final yarışları ise akşam seansında yapılacak.

Türkiye Turkcell Yaz Yüzme Şampiyonası, 9 Ağustos Cumartesi günü, saat 19.00'da yapılacak kupa töreniyle sona erecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Türkiye Turkcell Yaz Yüzme Şampiyonası İstanbul'da Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement