Yüzünü Bıçakla Kestiler, Hastaneye Bırakıp Kaçtılar - Son Dakika
Güncel

Yüzünü Bıçakla Kestiler, Hastaneye Bırakıp Kaçtılar

Yüzünü Bıçakla Kestiler, Hastaneye Bırakıp Kaçtılar

Bursa'da, alkol alan arkadaşlar arasında çıkan kavgada bir kişi yüzünden yaralandı. Arkadaşları yaralı genci hastane önüne bırakıp kaçtı.

12.05.2014 12:30  Güncelleme: 22:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, arkadaşlar arasında çıkan kavgada bir kişi kesici aletle yüzünden yaralandı. Dört arkadaş, özel bir otomobille eğlenmek için Bursa'ya gitti. Bursa'daki bir eğlence mekanında alkol alıp eğlenen arkadaşlar arasında tartışma çıktı. Eğlence mekanından çıkan arkadaşlar, eski Bursa yolunu kullanarak İnegöl'e geri dönerken, yolda tekrar tartıştı. İddiaya göre, gençlerden biri, yanındaki bıçağı çıkartarak, Y.A'ya (31), doğru salladı. Bıçağın yüzüne isabet etmesi sonucu yaralanan Y.A. (31), kanlar içerisinde kaldı.

ACİL SERVİS ÖNÜNE BIRAKIP KAÇTILAR

Gençlerden birisi, üzerindeki elbiseyi çıkartarak, yaralı arkadaşının yüzüne tampon yaptı. Yaralı genci aynı otomobille İnegöl'deki özel bir hastanenin acil servisine getiren arkadaşları kaçtı. Kafasından çene hizasına kadar derin kesik izi oluşan Y.A. (31), burada yapılan ilk müdahalenin ardından Bursa Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

1'İ GÖZALTINA ALINDI, 2 KİŞİ ARANIYOR

Emniyet ekipleri, yaralı arkadaşının başında bekleyen genci gözaltına alırken, kayıplara karışan iki 'kişi ise aranıyor. 

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yüzünü Bıçakla Kestiler, Hastaneye Bırakıp Kaçtılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement