YYÜ'de Kozmetik Ünitesi Açıldı - Son Dakika
Güncel

YYÜ'de Kozmetik Ünitesi Açıldı

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezi bünyesinde açılan Kozmetik Ünitesinde, kadın ve erkeklere güzellik hizmeti veriliyor.

11.02.2015 12:03  Güncelleme: 12:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Dursun Odabaş Tıp Merkezi Dermatoloji Servisi bünyesinde Kozmetik Ünitesi açıldı.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde yaşayan kadın ve erkeklerin güzellik merkezlerine ilgisini dikkate alan YYÜ, Dursun Odabaş Tıp Merkezi Dermatoloji Servisi bünyesinde açtığı Kozmetik Ünitesi ile cilt problemi yaşayan ya da güzelleşmek isteyen kişilere hizmet vermeyi hedefliyor.

YYÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi ve Kozmetik Ünitesi sorumlusu Yrd. Doç. Dr. Göknur Özaydın Yavuz, gazetecilere yaptığı açıklamada, ünitelerine kadınlardan çok erkeklerin başvurduğunu belirterek, erkeklerin genellikle kıl dönmesi tedavisi ile istenmeyen tüyler ve cilt lekelerinden kurtulmak için merkezlerini tercih ettiğini söyledi.

Yavuz, 24 öğretim elemanı, güzellik uzmanı ve personelin görev yaptığı merkezde son teknoloji cihaz ve ürünlerle hizmet verdiklerini bildirerek, kısa süre önce açılmalarına rağmen vatandaşların ilgisinden memnun olduklarını ifade etti.

Verdikleri hizmetin özel işletmelere göre daha ucuz olması nedeniyle vatandaşların merkezlerini tercih ettiğine değinen Yavuz, şöyle konuştu:

"Bölgede son zamanlarda açılan güzellik merkezlerinin ardından biz de bu işi daha profesyonel yapmak için hastanemizde bu merkezi kurduk. Şu anda merkezimizde lazer epilasyon, lazerle damar onarımı, cilt gençleştirme, leke giderme, saç dökülmesi ve botoks tedavileri yapılıyor. Çoğunluğunu erkeklerin oluşturduğu bir hasta potansiyelimiz var. Erkekler genelikle yanak, ense tüyleri ve kıl dönmesi, kadınlar da botoks ve cilt gençleştirme işlemleri için bize başvuruyor. İlgiden çok memnunuz."

Merkeze daha güzel bir cilde sahip olmak için gelen vatandaşlar ise hastane bünyesinde güzellik üzerine bir servis kurulmasının memnuniyet verici olduğuna işaret ederek, ciltlerinde oluşan sorunların alanlarında uzman kişiler tarafından yapılmasının kendilerini daha güvende hissettirdiğini dile getirdi. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel YYÜ'de Kozmetik Ünitesi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement