Yyü'de Öğrenciler Törenle Beyaz Önlük Giydi - Son Dakika
Yerel

Yyü'de Öğrenciler Törenle Beyaz Önlük Giydi

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencileri için geleneksel hale gelen "Beyaz Önlük Giyme Töreni" düzenledi.

05.12.2014 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Tıp Fakültesi 1. sınıf öğrencileri için geleneksel hale gelen "Beyaz Önlük Giyme Töreni" düzenledi.

YYÜ Tıp Fakültesi Toplantı Salonu'nda 1. sınıf öğrencileri için düzenlenen Beyaz Önlük Giyme Töreni'nde 130 doktor adayı önlük giydi.

Törende konuşan YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, öğrencilerin mezun olup sağlık alanında hizmet vereceklerini belirtti.

Battal, "Şu anda karşımda geleceğe ümitle adımlarını atmış, bizi gelecekte daha fazla huzura, daha fazla refaha, daha güvenli ve sağlıklı noktalara taşıyacak sevgili öğrencilerimizle gurur duyuyorum. Allah'ın izniyle siz dünyanın çeşitli yerlerinde çok güzel hizmet üretecek, görev yapacaksınız. Tüm hayatınızı şekillendirecek bu anınızda hepinizi tebrik ediyorum. Bu törenin hayırlara vesile olmasını diliyorum" diye konuştu.

Konuşmanın ardından öğrencileri önlüklerini, Rektör Battal, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ramazan Şekeroğlu, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Faik Öner, YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi Başhekimi Prof. Dr. Hakan Çankaya, Rektörlük Özel Kalem Müdürü Doç. Dr. Yusuf Uzun, dekan ve öğretim üyeleri tarafından giydirildi. - Van

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yyü'de Öğrenciler Törenle Beyaz Önlük Giydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement