Yyü Öğrencileri Arıtma Tesislerini İnceledi - Son Dakika
Yerel

Yyü Öğrencileri Arıtma Tesislerini İnceledi

Yyü Öğrencileri Arıtma Tesislerini İnceledi

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) öğrencileri, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi’ne (VASKİ) ait arıtma tesislerinde incelemede bulundu.

18.05.2015 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) öğrencileri, Van Su ve Kanalizasyon İdaresi'ne (VASKİ) ait arıtma tesislerinde incelemede bulundu.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü'nden Yrd. Doç. Dr. Serap Güngör, Yrd. Doç. Dr. Tarık Aydoğmuş, Yrd. Doç. Dr. Atilla Bayram ve beraberindeki lisans öğrencileri, VASKİ Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı'nca işletilen İskele Atık Su Arıtma ve Van- Edremit Atık Su Arıtma tesislerinde incelemelerde bulundu. Van Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı'ndan Makine Mühendisi Kenan Pülat tarafından bilgilendirilen YYÜ heyeti, mevcut atık su arıtma tesislerindeki üniteler ve ekipmanlar hakkında bilgiler aldılar.

YYÜ heyeti, atık su arıtma tesislerinin ekolojik denge için büyük etken olduğunu, bölge ve ülke için önem arz eden Van Gölü'nün ekolojik dengesinin korunması açısında da önemli ve gerekli olduğuna dikkat çektiler. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yyü Öğrencileri Arıtma Tesislerini İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement