Z-kütüphane Protokolü İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Z-kütüphane Protokolü İmzalandı

Z-kütüphane Protokolü İmzalandı

Valilik tarafından başlatılan, "Eğitime Yüzde Yüz Destek'' kampanyası kapsamında, Kayseri Valiliğiyle kütüphanenin yapımını üstlenen özel bir firmanın sahibi arasında protokol imzalandı.

24.04.2014 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Valilik tarafından başlatılan, "Eğitime Yüzde Yüz Destek" kampanyası kapsamında, Kayseri Valiliğiyle kütüphanenin yapımını üstlenen özel bir firmanın sahibi arasında protokol imzalandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmazın makamında gerçekleşen protokol törenine, Kayseri Anadolu Lisesine yaptırılacak.kütüphanenin inşaatını üstlenin firmanın sahibi Vahdi Orhan ve İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel  Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen "Zenginleştirilmiş Kütüphane" projesi kapsamında yapılacak kütüphane için taraflar arasında protokol imzalandı.

Protokol imza töreninde konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, kütüphanelerin, velilerin ve öğrencilerin mümkün olduğunca rahat şekilde yararlanacağı, binaların en kolay ve rahat yerinde, sürekli kullanıma sunulacağı bir yerde olmasını istediklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Z- kütüphane ile bilgisayarları, kitapları bir araya getirdik. Bu yerleri sürekli açık kalacak şekilde tasarladık. Bu amaçla Z-kütüphaneylee toplumda ve öğrencilerimizde okuma alışkanlığını kazandırmayı hedefliyoruz. Bu kütüphanenin yapımını üstlenen iş adamımıza teşkkür ediyoruz."

İnşaatına önümüzdeki günlerde başlanacak Z Kütüphanenin 2014 yıl sonunda tamamlanmasının ön gürüldüğü ve kütüphaneye hayırsever Vahdi Orhan'ın isminin verilmesinin düşünüldüğü ifade edildi. - Kayseri

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Z-kütüphane Protokolü İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement