Zabıta'dan Öğrencilere Trafik Hizmeti - Son Dakika
Yerel

Zabıta'dan Öğrencilere Trafik Hizmeti

Zabıta\'dan Öğrencilere Trafik Hizmeti

Akyazı Belediyesi Zabıta müdürlüğü ekipleri öğrencilerin giriş ve çıkış saatlerinde trafiğin güvenli olarak sağlanması amacıyla trafik hizmeti vermeye başladı.

04.11.2015 17:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akyazı Belediyesi Zabıta müdürlüğü ekipleri öğrencilerin giriş ve çıkış saatlerinde trafiğin güvenli olarak sağlanması amacıyla trafik hizmeti vermeye başladı.

Öğrencilere yönelik uygulama ve çalışmalarına aralıksız devam eden Akyazı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri yaya ve araçlar için trafik hizmeti ve trafik çalışmaları kapsamında Okul önlerinde öğrencilerin giriş ve çıkış saatlerinde çalışma başlattılar. Çalışmalar kapsamında yaya ve araç trafiğinin akıcı bir hale getirilmesi olası kazaların önlenmesi amacıyla öğrencilerin giriş çıkış saatlerinde Akyazı Konuralp İlköğretim Okulu önünde görevli olarak Zabıta ekipleri hizmet veriyorlar. Ekipler bu uygulama kapsamında öğrenci, öğretmen ve Öğrenci velilerinin okula giriş ve çıkış saatlerinde trafik akışı düzenli bir şekilde sağlıyor, Aile fertleri yanlarında olmayan küçük yaştaki öğrencilerin de yüzlerindeki gülücükleri kaybolmadan kendilerinin ellerinden tutan Zabıta ağabeylerinin de yardımları ile karşıdan karşıya güvenli bir şekilde geçmesi sağlıyorlar.

Akyazı Belediyesinin bu trafik uygulamasından memnun kalan vatandaşlar, öğrenciler, öğrenci velileri ve öğretmenler Akyazı Belediyesi Zabıta müdürlüğü ekiplerine bu anlamlı çalışmalarından ötürü teşekkür ettiler. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zabıta'dan Öğrencilere Trafik Hizmeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement