Zabıta Haftası - Son Dakika
Yerel

Zabıta Haftası

Zabıta Haftası

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ve Menteşe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanları Büyükşehir Belediye Başkanı Gürün'ü ziyaret etti.

02.09.2014 15:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muğla Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ve Menteşe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanları, Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 188. yılı dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün'ü ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Şevket Gülen, Muğla ve ilçe zabıta birimlerinin görev ve sorumluluk alanları içinde koordineli ve uyum içinde çalışarak 24 saat vatandaşa hizmet ettiğini söyledi.

Koordineli çalışmalarla vatandaşa daha iyi hizmet verebildiklerini belirten Gülen, "Zabıta, eğitici, öğretici ve yol gösterici olarak halkını bilinçlendiren, ortak sorunlara en iyi çözümü yöre halkının katılımıyla ortaya çıkarmayı amaçlayan bir anlayışla görev yapmaktadır" dedi.

Başkan Gürün ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi:

"Büyükşehir olan Muğla'da toptancı halleri, garaj, trafik gibi alanlarda da zabıta birimlerimize görev ve sorumluluk düşmektedir. Yeni idari yapılanma içerisinde eksikleriniz süratle tamamlanıp, bütün zabıta birimlerimizin ilçelerde birbirleriyle uyum içinde çalışmasını sağlayacağız. Karşılıklı güven ve anlayış içerisinde, adalet duygusunu zedelemeden çalışacağız ve vatandaşlara gülen yüzlerle onların hizmetinde olduğumuzu hissettireceğiz. Zabıta Teşkilatı'nın kuruluşunun 188. yılını kutluyor, hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum." - Muğla

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Zabıta Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement