Zabıta Haftasında Anlamlı Buluşma - Son Dakika
Güncel

Zabıta Haftasında Anlamlı Buluşma

Zabıta Haftasında Anlamlı Buluşma

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla Beylikdüzü Belediyesi Zabıtasının 188. yılını kutladı.

04.09.2014 13:49  Güncelleme: 14:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nü ziyaret eden İmamoğlu, öğle yemeğini zabıta ekipleriyle birlikte yedi.

Zabıta'nın kuruluşunun 188. yılını kutlayan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Zabıta Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ekiplerle sohbet eden Başkan Ekrem İmamoğlu, daha sonra öğle yemeğini belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürlerinin de katılımıyla Zabıta Müdürü Atilla Uysal ve zabıta ekipleri ile birlikte yedi. 1-7 Eylül Zabıta Haftası dolayısıyla müdürlük önünde ekiplerle bir de hatıra fotoğrafı çektiren İmamoğlu, tüm çalışanların Zabıta Haftası'nı tek tek kutladı.

Zabıta Teşkilatı'nın Türkiye'nin en uzun süredir var olan kurumlarından biri olduğunun altını çizen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Zabıta belediyeciliğin zor ve meşakkatli tarafıdır. Zabıta bir belediye başkanının elidir, gözüdür, dilidir" dedi. Gelecek günlerde yapılacak takım çalışması, kişisel gelişim ve insan ilişkileri eğitimlerinden de bahseden Başkan İmamoğlu, bu sayede daha da koordineli ve verimli işler başaracaklarını söyledi.

Zabıta Müdürü Atilla Uysal ise güvenli ve başarılı geleceklerin temennisi ile tüm teşkilatın kuruluş yıldönümünü kutladığını belirterek çalışma arkadaşlarına başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zabıta Haftasında Anlamlı Buluşma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement