Zabıta Seferberlik Halinde - Son Dakika
Yerel

Zabıta Seferberlik Halinde

Zabıta Seferberlik Halinde

Batmanda kaldırım işgallerine izin vermeyen zabıta ekipleri, toplu halde denetimlere çıkarak kurallara uymayanlar hakkında işlem başlattı.

20.08.2014 16:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman Belediyesi tarafından Kent merkezinde yoğunluğun yaşandığı cadde ve şehrin muhtelif alanlarında kaldırım işgalleri, izinsiz asılan reklam panoları, işportacı ve düzeni bozan kişilere yönelik uygulama başlatıldı.

Onlarca Zabıta memuru birden çıktıkları uygulamada çok sayıda kişi hakkında işlem yapıldı. Adeta seferberlik başlatan Zabıtalar, dört bir yandan Turgut Özal Bulvarında gerçekleştirdiği uygulama hakkında bilgi veren Zabıta Komiseri Vekili Yılmaz Özalp "Diyarbakır Caddesi Turgut Özal Bulvarında çalışmalarımız sağlı ve sollu devam etmektedir. Dileğimiz esnaf ve vatandaşlar zabıtaya yardımcı olsun ve şehrin düzeninin bozulmamasına katkıda bulunsun. İşportacılar, kaldırımlara tezgah açanlar, kaldırımları işgal eden esnaflar uyarıldı ve bazıları hakkında işlem yapıldı. Ayrıca, direk ve panolara yapıştırılan reklamlar, zabıta ekipleri tarafından söküldü. Bu uygulamalar devam edecek ve görünümü bozan tüm unsurlar hakkında bu kez ceza-i işlem uygulanacak" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Zabıta Seferberlik Halinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement