Zabıta Teşkilatının 188. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Zabıta Teşkilatının 188. Kuruluş Yıl Dönümü

Zabıta Teşkilatının 188. Kuruluş Yıl Dönümü

Zabıta Teşkilatının 188. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Zabıta Müdürlüğü çalışanları, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.

05.09.2014 11:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zabıta Teşkilatının 188. Kuruluş yıl dönümü münasebetiyle Zabıta Müdürlüğü çalışanları, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkan Yağcı, bütün Zabıta Teşkilatı'nın 188. Kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, Zabıta Müdürlüğü'nün, bir belediyenin en önemli unsuru ve birimi olduğuna dikkat çekti. Yağcı, "Şehrimizin ve insanlarımızın güvenliği ve huzurunun sağlanması için sizler gece gündüz çalışıyorsunuz. Zabıta memuru tabiri caizse Belediye Başkanının sağ koludur. Sizlerle birlikte 11 yıldır çalışıyoruz ve hep birlikte çok güzel işleri gerçekleştirdik. İnşallah şehrimiz her geçen gün değişiyor, gelişiyor ve büyüyor. Bizler de sizlerle birlikte bu çalışmalarımızı, insanlarımıza sevgiyle, hoşgörüyle davranmak suretiyle yapmaya devam edeceğiz. Mesleğinizi icra ederken bazen sıkıntılar yaşıyorsunuz. Ama bizim belediyecilik anlayışında, baştan beri koyduğumuz bir kural var. Bu kural, "Usulde nezaket, esasta metanet asıldır" düsturudur. Biz esas konularda, halkımızın rahatı, sağlığı, güvenliği ve mutluluğu için kararlarımızda taviz vermeyiz. Ama bu kararları uygularken de nezaketi elden bırakmamalı, güzel ve uygun bir dil ile bunu ifade etmeliyiz. Çünkü muhatabımız insanımız olduğu için, hizmet etmekle görevli olduğumuz için bu nezaket kurallarından da taviz vermemeliyiz. Aynı şekilde bu düsturu esnafımıza da uygulayacağız. Her insanımız, her hemşehrimiz de en büyük saygıya layıktır. Ancak aynı şekilde her insanımız eşit pozisyondadır ve bir ayrıcalık söz konusu değildir. Bu bahsedilen kural ve güzel uygulamaları, büyük bir ölçüde yaptınız ve uyguladınız. Biz bununla yetinmeyeceğiz. Vatandaşlarımızın memnuniyetini daha da artırma noktasında gayret göstereceğiz. Ben başta müdürümüz ve yardımcıları olmak üzere bütün zabıta memuru arkadaşlarımızı ayrı ayrı kutluyor, üstün başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Sloganımızda da olduğu gibi "Hep birlikte daha iyiye ve daha güzele" diyorum" dedi.

Zabıta Müdürü Erdem Tetik ise, "Bu zamana kadar bizlere duyduğunuz güven ve verdiğiniz destekler için de çok teşekkür ediyoruz. Tüm Zabıta Teşkilatımızın 188. Kuruluş yıl dönümünü kutluyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Belediye Belediye Başkanı Selim Yağcı, Zabıta Müdürü Erdem Tetik'e, tüm Zabıta Teşkilatı çalışanları için çiçek takdim etti. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zabıta Teşkilatının 188. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement