Zabıtadan Halfeti'de Kaçak İskele ve Dubalara Uygulama - Son Dakika
Yerel

Zabıtadan Halfeti'de Kaçak İskele ve Dubalara Uygulama

Zabıtadan Halfeti\'de Kaçak İskele ve Dubalara Uygulama

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Halfeti’de sahile kaçak olarak yapılan 1 duba ile 3 iskeleyi kaldırdı.

17.03.2016 14:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Halfeti'de sahile kaçak olarak yapılan 1 duba ile 3 iskeleyi kaldırdı.

Kaçak İşletmeler hakkında zabıt tanzim edip yasal işlem yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, turizm sezonu öncesi Halfeti'de kaçak duba ve iskeleler ile mücadelesini aralıksız olarak sürdürüyor. Zabıta Daire Başkanlığına bağlı ekipler yaptıkları denetimlerde Halfeti ilçesinde bazı işletmelerin sahile kaçak olarak duba ve tekne bağlamak için iskele yaptığını belirledi. İşletmecileri kaçak yapılarını kaldırmaları için yazılı olarak uyararak süre veren Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri, verilen süreye rağmen işletmecilerin kaldırmadığı kaçak duba ve iskelelerle ilgili yasal prosedürü uyguladı. Daha sonra zabıta ekipleri, 4 işletmeci hakkında zabıta varakası tanzim ederek yasal işlem yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı Halfeti'de restoran ve tekne işletmecileri sahile kaçak yapı yapmamaları için uyardı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zabıtadan Halfeti'de Kaçak İskele ve Dubalara Uygulama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement