Zabıtalardan, Kadıoğlu'na Tam Kadro Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Zabıtalardan, Kadıoğlu'na Tam Kadro Ziyaret

Zabıtalardan, Kadıoğlu\'na Tam Kadro Ziyaret

Zabıta Teşkilatı’nın 189’uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler Belediyesi ve Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlerini makamında kabul eden, Yunusemre Belediye Başkan Vekili İsmail Kadıoğlu, “Şehrimizin ve insanlarımızın, güvenliği ve huzurunun sağlanması için gece gündüz çalışan zabıtalarımızın 189’uncu kuruluş yıldönümü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

01.09.2015 17:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zabıta Teşkilatı'nın 189'uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler Belediyesi ve Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürlerini makamında kabul eden, Yunusemre Belediye Başkan Vekili İsmail Kadıoğlu, "Şehrimizin ve insanlarımızın, güvenliği ve huzurunun sağlanması için gece gündüz çalışan zabıtalarımızın 189'uncu kuruluş yıldönümü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum." dedi.

Zabıta Teşkilatı'nın 189'uncu kuruluş yıldönümü nedeniyle, Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra, Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Çetin ve Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar Yunusemre Belediyesi Başkan Vekili İsmail Kadıoğlu'nu makamında ziyaret ettiler.

ZABITA MÜDÜRLERİNDEN BAŞKAN VEKİLİNE TEŞEKKÜR

Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Aydoğan İra ve Şehzadeler Belediyesi Zabıta Müdürü İsmail Çetin, ziyarette yaptığı konuşmalarında, "Bizlerin bu gününde bizleri ağırladığınız ve yanımızda olduğunuz teşekkür ederiz." dediler.

Yunusemre Belediyesi Zabıta Müdürü Cengiz Şişmanlar ise ziyarette Zabıta'nın geçmişi ile ilgi bilgi de verdiği konuşmasında, "Polis Teşkilatı'ndan bile daha eski olan bir geçmişimiz var. Zabıta teşkilatı gerçekten, belediyemizin, sizlerin, siyasilerin ve Belediye Başkanımızın dışarıdaki yüzü ve kolluk kuvveti konumundadır. Bizler vatandaşlarımızın sağlık ve huzuru açısından en önde görev alan bir birimiz. Biz Zabıta teşkilatı olarak bütün birimlerimizle bir bütün olarak çalışıyoruz. Hep birlikte, vatandaşlarımızın memnuniyetini daha da arttırmak için gayret göstereceğiz. Ayrıca size arkadaşlarım adına da ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Bizlerin kuruluş yıldönümünü ilk kutlayan Belediye Başkanlarımızdan bir tanesisiniz. Size hiçbir hatırlatma yapılmadan bizleri bu şekilde onure ettiğiniz için de ayrıca şahsınıza teşekkür ediyoruz." dedi.

"ZABITALARIMIZ GÖREVLERİNİ LAYIKIYLA YERİNE GETİRİYOR"

Belediye bünyesinde bulunan Zabıta Müdürlüğü'nün neredeyse bütün birimlerle ortak çalıştığını ve yapmadığı hizmetin kalmadığının altını çizen Yunusemre Belediyesi Başkan Vekili İsmail Kadıoğlu ise, "Bizler Zabıta ekiplerinin, sadece sağlık ve huzur yönünden görev yaptıklarını biliyorduk. Ancak görüyoruz ki, Zabıta ekiplerimiz en zor görevlerin bile üstesinden geliyorlar. Bu zor görevlerinde Allah yardımcıları olsun diyorum. Bizler Manisa ili sınırları içerisindeki bütün zabıta personelinin görevini layıkıyla yerine getirdiklerini inanıyoruz. Bu vesileyle tekrar 189'uncu kuruluş yıldönümünü kutluyor, bu zorlu görevinizde de başarılar diliyorum." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zabıtalardan, Kadıoğlu'na Tam Kadro Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement