Zabıtan'da İftar Sonrası Park Açılışı - Son Dakika
Yerel

Zabıtan'da İftar Sonrası Park Açılışı

Zabıtan\'da İftar Sonrası Park Açılışı

İzmit Belediyesi tarafından Zabıtan Mahallesi’nde yaptırılan ‘Kardeşlik Parkı’ iftar sonrasında düzenlenen törenle hizmete açıldı.

03.07.2014 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmit Belediyesi tarafından Zabıtan Mahallesi'nde yaptırılan 'Kardeşlik Parkı' iftar sonrasında düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İzmit Belediyesi tarafından Zabıtan Mahallesi'nde inşa edilen 'Kardeşlik Parkı' vatandaşların hizmetine açıldı. Parkın açılışı için düzenlenen törene İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı.

D-100 Karayolu kenarındaki Kardeşlik Parkı ile çevre düzenlemesinin iftar sonrası yapılan açılışında konuşan Başkan Doğan, "İzmit Belediyesi olarak vatandaşlarımızın, aileleriyle, çocuklarıyla huzur içerisinde oturabilecekleri, arkadaşlık, dostluk, komşuluk ilişkilerini geliştirebilecekleri parklar yeşil alanlar yapmak için çalışıyoruz. Geçen 5 yıl içinde 150'den fazla park yaptık. Bu dönemde bunun sayısını daha da arttırmak istiyoruz. Park konusunda en büyük sıkıntımız yer bulmamaktır. Zabıtan Mahallemizde de bu sıkıntıyı yaşıyoruz. Buna rağmen park sayısını artırmaya yönelik çalışmalarımız devam edecek. Bizim tek amacımız sizlere hizmet etmektir. Biz, Başbakanımızdan gördüğümüz Halka Hizmet, Hak'ka Hizmet anlayışıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Zabıtan'da yapılan park ve çevre düzenlemesi hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Yoğun katılımın olduğu park açılışında vatandaşlara Osmanlı şerbeti ikram edildi. İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, park açılışı sonrası vatandaşlarla sohbet uzun süre sohbet etti. Mahalle sakinleri de Başkan Doğan'a park için teşekkür ettiler. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zabıtan'da İftar Sonrası Park Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement