Zabıtayla Seyyar Satıcılar Arasında Gerginlik - Son Dakika
Güncel

Zabıtayla Seyyar Satıcılar Arasında Gerginlik

Elazığ'da tablalarını zabıtaya vermek istemeyen bazı seyyar satıcılar yol kapattı, çıkan arbedede bir zabıta hafif yaralandı.

01.04.2015 15:26  Güncelleme: 16:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Elazığ'da tablalarını zabıtaya vermek istemeyen bazı seyyar satıcılar yol kapattı, çıkan arbedede bir zabıta hafif yaralandı. Elazığ Belediyesi zabıta ekipleri, seyyar satıcılıkla mücadele kapsamında bazı mahallelerde çalışma başlattı.

Bahaddin Öğel Caddesi Orduevi kavşağında ise tablaların sahipleri tarafından kaldırılmaması üzerine ekipler, tezgahlara el koymaya başladı. Bunun üzerine bazı seyyar satıcılar, tablalarını devirerek yolu trafiğe kapattı.Çıkan tartışmanın arbedeye dönüşmesi sonucu bir zabıta hafif yaralandı.

İhbar üzerine gelen polis ekipleri, yolun trafiğe açılması için seyyar satıcıları ikna etmek istedi. Direnen satıcılar gözaltına alındı.Tabla ve etrafa saçılan meyveler toplanarak yol yeniden trafiğe açıldı. Hastaneye kaldırılan zabıta memurunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Zabıtayla Seyyar Satıcılar Arasında Gerginlik
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Zabıtayla Seyyar Satıcılar Arasında Gerginlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • yusuf: neden böyle yapıyorlar eğer yer işkal etme söz konusuysa o zaman parkt etmiş arablara da izin vermesinler yok iş daha başkaysa o zaman bu insanlara kazançlarını sağlacakları bir yer göstersinler bu zülümdür bu güne kadar böyle bir şeyler yapılmadı istanbullda dahi yapılmıyor sen kendini ondan daha mı iyi san ediyorsun yanılmaz bu yaptığın yapmış senin amacın insanları memnun etmek insanların ekmeği ile oynamak senin görevin değil bunu düzeltmek senin görevin ama görevinin sana öğretmek lazım herhalde 1 0 Yanıtla
  • sedat: Suleyman selaman oglunu cok arayacaklar bu seyar saticilar gitiler kuzyyu kurda teslim etiler. 0 0 Yanıtla
  • hakan: Zabitada şuc aramayin gidin belediye girin o başkanin kafasini kirin zaten işsizlik hat safada birde bu gariban adamlarla ugraşiyor cakkal muco 0 0 Yanıtla

Advertisement