Zafer Çağlayan'a "Hesaplar Rezza'dan mı?" Diye Sordular - Son Dakika
Güncel

Zafer Çağlayan'a "Hesaplar Rezza'dan mı?" Diye Sordular

Zafer Çağlayan\'a "Hesaplar Rezza\'dan mı?" Diye Sordular

Daha önce 'saat kaç' sataşmasıyla karşılaşan eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın, şimdi de 'hesaplar Rezza'dan mı?" sataşmalarına maruz kaldığı iddia edildi.

16.07.2014 08:28  Güncelleme: 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara Çayyolu’ndaki lokantada "saat kaç" diye soran bir kişinin protestosuyla karşılaşan eski Bakan Zafer Çağlayan’ın bir başka lokantada da "Hesaplar Rezza’dan mı Zafer Bey" sataşması ile karşı karşıya kaldığı öğrenildi. Bir anda gerilen ortamı çevredekiler yatıştırdı. İki ay önce yaşanan olayın ardından Çağlayan’ın artık sadece sosyal tesislerde yemek yediği konuşuluyor.

TEPKİLER DİNMEK BİLMİYOR

Yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun simgesi haline gelen 700 bin liralık saatin sahibi eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’a yönelik tepkilerin ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz günlerde Ankara’nın Çayyolu semtinde bulunan bir restaurantta "saat kaç" protestosu ile karşılaşan Çağlayan’ın bir başka lokantada ise "Hesaplar Rezza’dan mı Zafer Bey" sataşması ile karşı karşıya kaldığı öğrenildi.

ÇAĞLAYAN BİR GÜN YEMEKTE....

Taraf gazetesinden Hüseyin Özay'ın haberine göre; Zafer Çağlayan yine bir grup arkadaşı ile geçtiğimiz günlerde Ankara’nın Çayyolu semtinde bir restaurantta yemeğe gitti. Olay yaklaşık iki ay önce gerçekleşti. Çağlayan ve beraberindekiler, kahkahalar içinde yemeklerini yiyorlardı. Bu kahkalardan rahatsız olan yan masadakiler ise dayanamadılar ve "Hesaplar Rezza’dan mı Zafer Bey" diye laf attılar. Olay bir anda ortamın gerilmesine yol açtı. Tepki üzerine şaşıran Çağlayan yine ilk etapta cevap veremedi. Yanındakiler ise, "Ayıp olmuyor mu kardeşim" şeklinde tepki gösterdi. Ortamın daha da gerilmesini ise çevredekiler engelledi. Çağlayan ve beraberindekilerin kısa bir süre sonra restauranttan ayrıldıkları bidirildi.

SOSYAL TESİSLERE GİDİYOR

Ankara kulislerinde bu olayın ardında Zafer Çağlayan’ın, dışarıda yemek yeme işlemlerini bir süre askıya aldığı konuşuluyor. Çağlayan’ın son olarak, protestolardan kurtulmak için ilginç bir formül bulduğu öğrenildi. Buna göre Çağlayan’ın son dönemde tüm etkinliklerini kamu kurumlarının sosyal tesislerinde gerçekleştirdiği belirtildi. Yani, arkadaşları ile buluşma işlemlerini sosyal tesislere kaydırdığı kaydedildi. Bu durum ise, Ankara’da ilginç esprilere de konu oldu.

“SAAT KAÇ” ESPRİSİ CHP GRUBUNA DAMGA VURDU

Taraf Gazetesi’nin gündeme getirdiği Zafer Çağlayan’a yönelik “Saat kaç” tepkisi CHP’nin dün yapılan grup toplantısına da damga vurdu. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Taraf’ın haberini hatırlatarak, Çağlayan’ın ilk etapta “Saat kaç” esprisini anlamadığını hatırlattı. Kılıçdaroğlu’nun bu sözleri, salonda bulunanları güldürdü.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Zafer Çağlayan'a 'Hesaplar Rezza'dan mı?' Diye Sordular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • mami: adamlarda yüz yokki japoyada adamlar böyle olaylara karışsa kendini öldürüyo kendini öldür demiyom ama en azından onurlu bi insan olarak istifa et nasıl bukadar haysiyetsiz olabiliyonuz 32 3 Yanıtla
  • MUHAMMET: bunların yerinde ateistler olsada bu işlere kalkışsa anlarım ALLAH korkusu olmayandan herşey beklenir ama bunlar dini kullanıp inşallah maşallah diyip götürüyolar gözleride doymuyo durmak yok derken ne demek istedikleride daha iyi anlaşılıyo 26 2 Yanıtla
  • yasin: Kardeşim adamların yüzüne tüküsen yarabbi şükür diyecekler söylesen ne olcakki utanma yokki namuslu insan olsalardı zaten istifa eder aklanır gelirlerdi aylardır insanları oyalıyolar şimdide seçim sonrasına bıraktılar oylar düşmesin diye 25 1 Yanıtla
  • people: Bunların işine gelmeyecek şeyler yaparsan pararlelsin, işbirlikcisin, hainsin, bunlar yapar kimseye belli etmez, yaptığını söylersin seni işinden ettirirler. 23 0 Yanıtla
  • TAHSİN: bir sepet bir tane çürük olur tamamda bir sepette hiçmi sağlam çıkmaz hepmi çürük olur kardeşim ya 18 3 Yanıtla
  • sinop57: bu fezlekeler önce yerel secim sonrasına kaldı belediye seçimleri yani akp öyle buyurdu şimdi cumhurbaşkanlığı sonrasına bırakıldı olası bir genel secim istimali var bu secimden sonra ondan sonrayada bırakırla yani olay 17 aralık 2013 te başlar sanırım 2015 in ikinci yarısında bir ihtimal görülür fezlekeler işte adından adalet olan bir parti ve adaleti rabbim bizler anlayalım diye gözümüze gözümüze dürtüyorda herkez çıkarının peşinde kim rabbime kulluk peşindeki orhan bile kula kul olmaz zamanında yazıklar olsun derken herkez kendine yazık etmiş birde gittikçe dindarlaşıyormuşuz gittikçe Müslümanlık artıyormuş ozaman benden size ahir zamanla ilgili bir hadis ahir zamanda bir camide 5000 veya 10000 kişi aynı anda namaz kılacak ama içinde bir tane Müslüman olmayacak araştırın bu hadisi. . . 17 1 Yanıtla
  • karslııı36: Mete Zenci hem çalsınlar yetımın garıbın hakkkını yesınler utanmadan bıde cıldırsınlar ulan yazıklar olsunkı bu yuzsuzlugunuze ama sızın kabahatınız degıl sızı o koltuga getırenlerde hele sen bı yanıma gel bak bakalım cıldırmak nasıl oluyo allah ıllaki bırgun cezanızı verecekBeğen · Yanıtla · 12 0 Yanıtla
  • mustafa: sen insan icine cikmazsin artik ama cocuklarinizda sizin kadar hayatlarinda nefret edecekleri sizler kendinize bir sey yapamadiniz ne kötülükler yaptiysaniz cocuklariniza yaptiniz ceremesini sizin evlatlariniz cekecek 2 0 Yanıtla
  • Brezilya ve Fransa, Venezuela'da adil bir seçim süreci talep etti
    04:37 Brezilya ve Fransa, Venezuela'da adil bir seçim süreci talep etti

    Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva ve Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Venezuela'da düzenlenecek devlet başkanı seçimiyle ilgili adil bir seçim süreci yürütülmesini istedi. Lula da Silva, muhalefet adayının dışlanmasını eleştirirken Macron, muhalif adayların önündeki engellerin kaldırılması gerektiğini belirtti.

  • Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı
    03:20 Yüksekova'da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde iftar vakti gökyüzünde dikey şeklinde duran ve sarı bir ışık yayan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı. Esad Tek isimli vatandaş, evine giderken yolda bu ilginç manzarayla karşılaştı ve hızlıca evinin balkonuna çıkarak gökyüzünde duran cismi ve ışığı cep telefonuyla kayıt altına aldı. Cisim bir süre hareketsiz durduktan sonra kayboldu.

  • FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı
    03:15 FTX Kurucusu Sam Bankman-Fried 25 Yıl Hapis Cezasına Çarptırıldı

    Dünyanın en büyük kripto para borsalarından biri olan FTX’in kurucusu Sam Bankman-Fried, iflas eden firmasının müşterilerini ve yatırımcılarını dolandırmaktan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Bankman-Fried, yatırımcılara ve borç verenlere yalan söylemekten ve milyarlarca dolarlık kripto para çalmaktan suçlu bulunmuştu. Mahkemede konuşan Bankman-Fried, yatırımcılardan ve çalışanlardan özür diledi.

  • Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı
    02:56 Ayvalık'ta Fabrika İşçilerinin Taşındığı Servis İle Tır Çarpıştı: 9 Yaralı

    Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde, TIR ile fabrika işçilerinin taşındığı servis minibüsünün çarpıştığı kazada 3'ü ağır 9 kişi yaralandı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor
    02:36 Bakan Özhaseki: Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam ediyor

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Bakan Özhakesi, deprem bölgesinde halen 300 binden fazla konut inşaatının devam ettiğini ifade etti.

  • 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi
    02:33 1 Nisan'da Okullar Tatil Edildi

    Türkiye'de gerçekleşecek yerel seçimler nedeniyle 1 Nisan'da okullar tatil edildi. Seçimlerin ardından eğitim kurumlarında temizlik yapılması gerektiği için bir sonraki gün eğitim ve öğretime engel oluşturulmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen yazıda, eğitim ve öğretimin 2 Nisan Salı günü itibariyle devam edeceği belirtilmiştir.

  • Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu
    02:27 Bakan Özhaseki Kütahya'da İftar Programında Konuştu

    Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kütahya'da AK Parti önceki dönem ve mevcut yönetim kurulu üyeleri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. Özhaseki, deprem bölgesinde devam eden konut inşaatları hakkında bilgi verdi ve İstanbul'da deprem uyarısında bulundu. Ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi.


Advertisement