Zağnos, Tabakhane ve Çömlekçi'deki Hak Sahipleri İçin TOKİ'den Daire Alma İmkanı - Son Dakika
Yerel

Zağnos, Tabakhane ve Çömlekçi'deki Hak Sahipleri İçin TOKİ'den Daire Alma İmkanı

Zağnos, Tabakhane ve Çömlekçi\'deki Hak Sahipleri İçin TOKİ\'den Daire Alma İmkanı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ’nin ortaklaşa yaptıkları Zağnos, Tabakhane ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projeleri kapsamında hak sahibi olan vatandaşlar Toplu Konut İdaresi tarafından Yomra Kaşüstü’nde Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin kuzey tarafından yapılarak satışa sunulan 150 konuttan almak için başvuruda bulunabilecekler.

29.10.2014 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile TOKİ'nin ortaklaşa yaptıkları Zağnos, Tabakhane ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projeleri kapsamında hak sahibi olan vatandaşlar Toplu Konut İdaresi tarafından Yomra Kaşüstü'nde Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin kuzey tarafından yapılarak satışa sunulan 150 konuttan almak için başvuruda bulunabilecekler.

Zağnos, Tabakhane ve Çömlekçi kentsel dönüşüm projeleri kapsamında hak sahibi olup, konut almamış vatandaşların başvuruları kabul edileceği bildirirken, bu imkandan yararlanmak isteyen hak sahipleri 7 Kasım Cuma günü mesai saati bitimine kadar Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Biriminde başvuruda bulunabilecek.

Başvuru şartları uyanlar için 11 Kasım Salı günü Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde kura çekimi yapılacak. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zağnos, Tabakhane ve Çömlekçi'deki Hak Sahipleri İçin TOKİ'den Daire Alma İmkanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement