Zahteroğulları'na Hayırlı Olsun Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

Zahteroğulları'na Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Zahteroğulları\'na Hayırlı Olsun Ziyaretleri

Vali Ahmet Zahteroğulları'na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

15.03.2014 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali Ahmet Zahteroğulları'na hayırlı olsun ziyaretleri devam ederken, bugün de Türkiye Muharip Gaziler Derneği Bolu Şube Başkanı Sami Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kızılay Derneği Şube Başkanı Hüseyin İka ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Bolu Barosu Başkanı Ferit Atalay ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili, Seben Kaymakamı Ekrem Çeçen, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ ile Seben İl Genel Meclis Üyeleri ziyaret ettiler.

Vali Zahteroğulları'na ilk ziyaret Türkiye Muharip Gaziler Derneği Şube Başkanı Sami Yıldız ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Ziyarette Başkan Yıldız, üyelerini tanıtarak dernek hakkında Vali Zahteroğulları'na bilgiler verdi. Ayrıca, geçen hafta KKTC'ne yaptıkları ziyaret hakkında da bilgiler vererek, gidiş gelişlerinde gerekli desteği veren Vali Zahteroğulları'na teşekkür etti. Ziyaretin sonunda ise Başkan Yıldız, Vali Zahteroğulları'na KKTC'den getirdikleri üzerinde Kıbrıs'ın resminin bulunduğu bir tablo takdim ettiler.

Daha sonra ise Kızılay Şube Başkanı Hüseyin İka ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Zahteroğulları'nı ziyaret ettiler. Ziyarete Kızılay Şube Başkanı İka, Kızılay Derneği olarak yaptıkları çalışmaları aktararak, hayırlı olsun temennilerini ilettiler. Kızılay Şube Başkanı İka, ziyaretin sonunda ise Vali Zahteroğulları'na bir plaket takdim ettiler.

Bolu Barosu Başkanı Ferit Atalay ve Yönetim Kurulu Üyeleri de Vali Ahmet Zahteroğulları'nı ziyaret ederek yeni görevinde hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Karacasu Belediye Başkanı Celal Beydili de Vali Zahteroğulları'nı ziyaret etti. Ziyarette Başkan Beydili, belde hakkında bilgiler verdi ve hayırlı olsun temennilerini iletti.

Vali Zahteroğulları'na son ziyaret ise Seben Kaymakamı Ekrem Çeçen, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ ve Seben İl Genel Meclis Üyeleri Fehmi Çınar ve Sefer Akman tarafından gerçekleştirildi. Ziyarette Kaymakam Çeçen ve Belediye Başkanı Özbağ, Seben ilçesi hakkında bilgiler verdi ve Vali Zahteroğulları'nı Seben ilçesine davet etti.

Ziyarete gelen heyetlere teşekkür eden Vali Zahteroğulları, Bolu'ya yeniden hizmet etme imkanı bulduğu için mutlu ve heyecanlı olduğunu ifade ederek "İnşallah hep birlikte Bolu'ya güzel hizmetler edeceğiz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Zahteroğulları'na Hayırlı Olsun Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement