Zaman Mühürcüsü'nün İlk İmza Günü Kocaeli'nde - Son Dakika
Yerel

Zaman Mühürcüsü'nün İlk İmza Günü Kocaeli'nde

Zaman Mühürcüsü\'nün İlk İmza Günü Kocaeli\'nde

Antalyalı yazar Senem Tekinkoca’nın yeni romanı “Zaman Mühürcüsü”nün ilk imza günü, 7. Kocaeli Kitap Fuarı kapsamında gerçekleşecek.

12.05.2015 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalyalı yazar Senem Tekinkoca'nın yeni romanı "Zaman Mühürcüsü"nün ilk imza günü, 7. Kocaeli Kitap Fuarı kapsamında gerçekleşecek.

16-17 Mayıs tarihlerinde Kocaeli İnterteks Uluslararası Fuar Merkezi'nde Postiga Yayınları standında okuyucularla buluşacak olan Antalyalı yazar Senem Tekinkoca'nın yeni romanı, Büyükada'daki bir konak ve Üsküp'teki Kurşunlu Han arasında arasında geçen ve yetimhanede büyümüş genç bir fotoğrafçının gözünden hayat karelerini anlatıyor. Nurettin Hacıkurtiş'in genel yayın yönetmenliğini üstlendiği kitabın editörlüğünü Recep Usta yaparken, kapak tasarımı Murat Gündoğan, sayfa tasarımı ise Ceyda Çakıcı Baş imzasını taşıyor.

LAVANTA KOKUSU İLK ROMANI

İlk romanı Lavanta Kokusu ile edebiyat dünyasının genç yazarları arasında yerini alan Tekinkoca, 2003 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. Aynı yıl Akşam Gazetesi'nde kültür sanat muhabirliğine başladı. Türkiye ve yurtdışında birçok orkestra şefi, opera ve bale sanatçısı, koreograf ile yaptığı röportajların yanı sıra; La Scala, Marsilya Operası gibi dünyaca ünlü opera evlerinin yöneticileri ile sanat kurumlarının yönetimi üzerine yaptığı söyleşilerle dikkat çeken Tekinkoca, Antalya Devlet Opera ve Balesi'nin basın danışmanlığı görevine getirildi. 2013 yılında bu görevinden ayrılan Tekinkoca, Uluslararası Aspendos Opera ve Bale Festivali'nde ve Uluslararası Antalya Piyano Festivali'nde basın sorumlusu olarak görev yaptı. Genç yazar halen Fazıl Say ile birlikte çalışıyor. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Zaman Mühürcüsü'nün İlk İmza Günü Kocaeli'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement